'Yasak aşk' açıklamaları gündem olmuştu! Berdan Mardini'den Fatoş Yelliler'e zehir zemberek sözler

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler, geçtiğimiz günlerde Berdan Mardini ile boşanma sürecindeyken modacı Gülşah Saraçoğlu'nun sevgilisi Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayarak herkesi şoke etmişti. Yelliler'in "Gökhan Bey ile arkadaşlığımız eski eşimle boşanma aşamasında başladı. Kendisi kiminle evli olduğumu bilmiyordu" şeklindeki açıklamalarının ardından eski eşi Mardini'den zehir zemberek sözler geldi. Mardini, "Hain, kalleş çok" diyerek eski eşine ateş püskürdü.

Berdan Mardini ile boşanma sürecinde modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu açıklayan Fatoş Yelliler, magazin gündeminden düşmüyor. Eski eşinin itirafıyla şoke olan ünlü şarkıcı ise sosyal medyada zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Eski eşi Fatoş Yelliler'in 'yasak aşk' açıklamasının ardından gözlerin çevrildiği Berdan Mardini, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.


GÜLŞAH SARAÇOĞLU "KONUŞURSAM İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR" DEMİŞTİ...


İş insanı Gökhan Göz'le ilişkisi dördüncü kez biten modacı Gülşah Saraçoğlu, "Konuşursam insan içine çıkamazlar" demiş, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu belirtmişti.


Saraçoğlu'nun 'ayrılık' açıklamasında geçen ve ünlü biri olduğu iddia edilen kişinin, Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.


"KENDİMİ FRANSIZ KİMLĞİMLE TANITTIM"

Bu gelişmelerin ardından Fatoş Yelliler, "Özel hayatıma ilişkin basında çıkan haberler neticesinde bu açıklamayı yapmak lüzumu doğmuştur" diyerek, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Eski eşimle boşanmakta olduğum aşamada, Gökhan Göz Bey ile tanışmış ve kendisiyle kısa bir arkadaşlığımız olmuştur. Gökhan Bey ile tanıştığım sırada kendimi Fransız kimliğimle tanıtmam dolayısıyla kendisi benim Türkiye'de kim olduğumu ve evli olduğumu bilmemekteydi" demişti.

 

"OLMASI GEREKEN YERDE"


Magazin gündemine bomba gibi düşen itirafın ardından, Fatoş Yelliler'den dört ay önce anlaşmalı olarak boşanan Berdan Mardini de sessizliğini bozmuştu.

42 yaşındaki şarkıcı, Instagram'ın hikaye bölümünden, "Herkes fıtratına uygun kişilerle, olması gereken yerdedir. Ne kargayı gül bahçesine, ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsiniz" notunu paylaşmıştı.


''HAİN, KALLEŞ ÇOK...''

Ünlü türkücü, yeni paylaşımlarında tepkisini sürdürdü: Dönem bozuk. Hain, kalleş çok. Biz onurlu, şerefli duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Onlar bize uyana kadar böyle olacak. Dünyanın en güzel şeyi onurlu, şerefli olmaktır. Bunları kaybedersek bir daha kazanamayız, para gibi değil.

"Zerre kadar üzülmüyorum" diyen Mardini, "Allah beni korudu bu namussuz, haysiyetsizden. İnanın Rabbim ne yapacağını bilir sadece bunu bilin" mesajını yazdı.

Berdan Mardini - Gökhan Göz - Fatoş Yeliller - Gülşah Saraçoğlu


"BENİM SUSTUĞUM KADAR HAYSİYETLİ KALABİLİRSİNİZ"

Berdan Mardini'nin paylaşımından sonra sessiz kalmayan iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler, "Sizler sadece benim sustuğum kadar namuslu ve haysiyetli kalabilirsiniz" notunu yazdı.

Berdan Mardini - Gökhan Göz - Fatoş Yeliller - Gülşah Saraçoğlu

 

'Yasak aşk' açıklamaları gündem olmuştu! Berdan Mardini'den Fatoş Yelliler'e zehir zemberek sözler ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu berdan mardini gökhan göz Fatoş Yelliler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.