Yarın yeni kabine açıklanacak mı? Yeni kabine listesinde kimler olacak?

Habertürk yazarı ve programcısı gazeteci Fatih Altaylı, Berat Albayrak’ın istifa haberleri sonrasında yeni kabine değişikliği olacağı yönünde iddialarda bulundu. Yarın yeni kabine açıklanacak mı? Yeni kabine listesine kimler olacak? İşte detaylar…

Habertürk yazarı ve programcısı gazeteci Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa haberleri sonrasında yeni kabine toplantısının yapılacağı ve burada yeni isimlerin gündemde gelebileceğini iddia etti.

Konu hakkında resmi bir açıklama yapılması gerekliliğinin altını çizen Fatih Altaylı açıklamasında, "Ciddi devletler böyle yaparlar çünkü, o ciddiyetin yakında ortaya çıkacağını ummaktan başka elimizden bir şey gelmiyor. Kabine değişikliğinin yarın olacağı konusunda bir takım haberler dolaşmıyor değil, ama dediğim gibi tamamı Ankara dedikodularından ibaret. Yarınki köşemize taşıyacağız" ifadelerine yer verdi.

Fatih Altaylı’nın bu iddiası sonrasında yeni kabinede hangi isimlerin olacağı merak konusu haline geşdi.

Yarın yeni kabine açıklanacak mı? Yeni kabine listesinde kimler olacak? ile ilgili etiketler Berat Albayrak istifa yeni kabine
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.