Yarın 22 Aralık Karadeniz Ereğli okullar tatil mi Zonguldak Valiliği son dakika kar tatili!

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı ile birlikte yarın 22 Aralık Karadeniz Ereğli okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Etkisini daha da arttıran yoğun kar yağışı sebebiyle Karadeniz Ereğli de okullara tatil var mı sorusunun yanıtı aranmakta. 22 Aralık Karadeniz Ereğli son dakika kar tatili açıklaması…

Zonguldak’ta yarın 22 Aralık okullar tatil mi sorusu devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ilk ana gündemlerinden birini oluşturdu. Yurt genelinde büyük bir kesimde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği araştırılıyor.

Yoğun kar yağışı Zonguldak’ta hayatı olumsuz yönde etkilerken kar nedeniyle şehir adeta beyaza büründü. Sabah saatlerinde işlerine gitmeye çalışan sürücüler trafikte oldukça zor anlar yaşarken yoğun kar yağışı yüzünden bazı ağaçların devrildiği ve bazılarının da kırıldığı gözlemlendi.

Yarın 22 Aralık Karadeniz Ereğli okullar tatil mi Zonguldak Valiliği son dakika kar tatili!

Zonguldak Karadeniz Ereğli Okullar Tatil Mi?

Zonguldak’ta yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 22 Aralık Çarşamba gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 22 Aralık 2021 tarihinde Zonguldak Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

Karadeniz Ereğli 22 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

Yarın 22 Aralık Karadeniz Ereğli okullar tatil mi Zonguldak Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler Zonguldak Son dakika Kar tatili karadeniz ereğli okullar zongudalk valiliği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.