Yargı final mi yapıyor? 2022 Yargı 2. sezon olacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı dizisi hakkında final iddiaları gündeme geldi. Oldukça sevilen ve Pazar akşamları izlenme rekorları kıran Yargı dizisinin tek sezonluk bir yapım olduğu iddia edildi. Peki, Yargı dizisi final mi yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisi hakkında bir kez daha final haberleri konuşulmaya başlandı. İzleyenleri oldukça üzen haberin detayları da belli oldu.

Yargı final mi yapıyor? 2022 Yargı 2. sezon olacak mı?

Yeni sezonda en iddialı yapımlardan birisi olan Yargı, her bölümü ile Pazar akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. TRT 1’in Teşkilat dizisini bile geride bırakarak 1.’lik koltuğunu kimseye kaptırmayan Yargı için ilginç iddialar ortaya atıldı.

Yargı final mi yapıyor?

Fırtınalar estiren Yargı dizisi şimdiden başarıdan başarıya koşarken aslında gerçeklerin bambaşka olduğu belirlendi. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un başrol teklifini geri çevirdiği Yargı dizisinin aslında tek sezonluk bir yapım olduğu ortaya çıktı.

Yargı final mi yapıyor? 2022 Yargı 2. sezon olacak mı? - Resim : 2

Yargı 2. sezon olacak mı?

Yaşanan bu son dakika gelişmesi sonrasında Yargı dizisinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceği de izleyenlerin en çok merak ettikleri arasında yer aldı. Ancak gelen sın bilgiler Yargı dizisinin tek sezonluk bir yapım olduğunu ortaya çıkardı. 2022 yılının Haziran ayında final yapması beklenen Yargı dizisinin 2. sezonunun çekilmemesi beklenmekte.

Yargı final mi yapıyor? 2022 Yargı 2. sezon olacak mı? ile ilgili etiketler Yargı final
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.