Yargı 61. bölüm fragmanı! Yargı yeni bölümde ne olacak?

Yargı 61. bölüm fragmanı izlemek isteyen dizi severler arayışta. Pazar akşamlarında Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı'nın yeni bölümünde ne olacak?

Yargı 61. bölüm fragmanı izlemek isteyenler arayışlarına başladı. Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı yeni bölümünün fragmanını YouTube'da yayınladı. İşte Yargı dizisinin 61. bölümünde neler olacak...

Başrollerinde Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Yargı dizisinin yeni bölümünde; 

YARGI 60. BÖLÜM ÖZETİ

Atılan iftiralar büyük bir hızla Ilgaz'ın tutuklanmasına yol açtı. Şimdiye kadar doğruları ve dürüstlüğünden hiçbir şart altında ödün vermeyen dik duruşlu Ilgaz, üzerine atılı bu suçları bir an önce aydınlatmak zorunda kalacak.

Yargı 61. bölüm fragmanı! Yargı yeni bölümde ne olacak?

Ayrıca Ömer'in gerçek hikayesinin peşine düşen Yekta ise, peş peşe duyduğu yalanlar sonucunda tehlike içinde olduğunu anlar. Ilgaz'ın yokluğunda Ceylin ve Eren ile iş birliği yapmak zorunda kalır. Ömer bu olaylar sırasında attığı iftiraların arkasından kendi ismini ustalıkla silmeye devam eder.

YARGI 61. BÖLÜM FRAGMANI

Fragmanı izlemek için buraya tıklayın.

Yargı 61. bölüm fragmanı! Yargı yeni bölümde ne olacak? ile ilgili etiketler Yargı Fragman Kanal D
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.