Yapı Kredi Bankası'ndan kazı kazan kampanyası! 31 Aralık'a kadar kazı, 200 TL hesabına yatsın!

Ülkemizin önemli bankaları arasında bulunan Yapı Kredi Bankası, ocak ayına girmeden hemen önce mevcut müşterileri için yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. İşte detaylar…

Senelerin sektörde hizmet veren özel bankalardan birisi olan ve faaliyet süresi dahilinde düzenlediği kart ve finansman kampanyaları sayesinde müşteri sayısını durmadan arttıran Yapı Kredi Bankası, 2022 yılı içerisinde de tüketicilerin ve yatırımcıların bütçelerine destek olmaya devam etti.

Enflasyonun son dönemlerin en yüksek seviyelerine ulaştığı ve bu sebep ile de hayat şartlarının giderek ağırlaştığı 2022 yılı içerisinde vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarını uygun kredi faizleri karşılığında gideren, tüketicilere alışveriş harcamaları karşılığında yeni kampanyaların müjdesini veren Yapı Kredi Bankası, bu sene de rakiplerine karşı bir adım öne çıkmayı başardı.

Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde 2022 politikasından yararlanmak ve 2023 yılının yeni zamlarından hemen önce bütçesini olabildiğince toparlamak isteyen tüketiciler için son kampanyalarını duyurmaya devam eden Yapı Kredi Bankası, bu kapsamda herhangi bir şarta bağlı olmadan TL hediyesi dağıtacak olduğu yeni kampanyasının da müjdesini verdi.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN KAZI KAZAN KAMPANYASI ARALIK 2022

Yapı Kredi Bankası'ndan kazı kazan kampanyası! 31 Aralık'a kadar kazı, 200 TL hesabına yatsın!

Yapı Kredi Bankası aralık ayının sonlarına doğru yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Bankanın mevcut müşterilerini kapsayan yeni kampanyanın detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası en az 1 adet açık statülü karta sahip olan tüm banka müşterilerine, mobil uygulama üzerinden 200 TL değerinde World Puan kazanma fırsatı sunacağını bildirdi. Bir nevi kazı- kazan oyununu anımsatan bu kampanya, tüketicilerden büyük ilgi gördü.

YAPI KREDİ BANKASI KAZI KAZAN KAMPANYASININ AYRINTILARI

Yapı Kredi Bankası 200 TL değerinde World Puan hediyesi dağıtacağı yeni kampanyasına katılmak isteyenler için başvuru detaylarını paylaştı. Söz konusu kampanyanın ek bir başvuruya ihtiyaç duymadığını ifade eden banka, 200 TL’lik faydaya erişebilmek için yapılması gereken tek şeyin World Mobil uygulamasının açılan ekranında yer alan “tıkla, kazımaya başla” metninin altında bulunan görselin kazınması olduğunu belirtti.

Yapı Kredi Bankası'ndan kazı kazan kampanyası! 31 Aralık'a kadar kazı, 200 TL hesabına yatsın! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.