Yamaç Koçovalı ölecek mi?

Çukur dizisinin 4. sezonuna Cumali’nin Yamaç’ı vurduğu anlar şoke etti. Yamaç’ın ‘Abi acılarıma son ver’ demesi ile silahına sarılan Cumali kardeşini acımadan vurdu. Peki, Yamaç Koçovalı ölecek mi? Aras Bulut İynemli diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

Çukur 4. yeni sezonunda Yamaç’ın yer alıp almayacağı çok büyük bir merak konusu olurken fragmanda Yamaç’ın Cumali tarafından vurulduğu ve yerde kaldığı anlar gözlerden kaçmadı. Babası İdris Koçovalı’nın Yamaç tarafından öldürüldüğü haberi alan ve çılgına dönen Cumali onu kahveye çağırır.

YAMAÇ KOÇOVALI ÖLECEK Mİ?

Yamaç’ın bu durum karşısında abisi Cumali’den bir isteği vardır. Ve tam o esnada da Cumali belindeki silahı çıkartarak Yamaç’ın göğsüne iki el ateş eder. Peki, Yamaç Koçovalı ölecek mi?

Ancak ilerleyen bölümlerde tedavisi yapılacak olan Yamaç’ın abisi Cumali’den özür dileyerek Erdenetlerin ipini çekmek için çalışmalara başlayacaktır. Dizide ilerleyen bölümlerde de çok büyük değişiklikler olacak gibi duruyor.

Yamaç Koçovalı ölecek mi? ile ilgili etiketler Çukur cumali yamaç
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.