Yalnız Kurt Tüm Düzeni Alt Üst Etmeye Geliyor! Cihan Ünal Bilmecesi Çözüldü, Yeni Fragman Geldi!

Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt 21. bölümüyle yeni sezona merhaba diyor. Yalnız Kurt yeni sezon oyuncularının merak ediliyor. Türkiye'nin faili meçhul cinayetlerinin ve yakın tarihinin karanlık olaylarının incelendiği Yalnız Kurt dizisinde Davut Bahadır rolüyle yer alan Cihan Ünal'ın yeni sezonda yer alıp almayacağı da belli oldu.

Yalnız Kurt 21. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin yeni sezonda da çok şey beklediği Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt dizisinin başrollerini Hasan Denizyaran, Damla Çolbay, Cihan Ünal, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik ve Yaprak Medine paylaşıyor. Yeni sezon tarihinin henüz belli olmadığı dizide pek çok değişiklik var.

Cihan Ünal'ın oynadığı Davut Bahadır karakterinin Yalnız Kurt yeni sezonda olup olmayacağı izleyicinin de merak konusu oldu. Kumandan Davut Bahadır'ın yeni sezon oyuncu kadrosunda yer alması usta oyuncunun bu sezonda dizide yer alacağının işaretini verdi.

YALNIZ KURT 21. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Yalnız Kurt yeni bölümde Göktan Oktay Göztepe'nin yer aldığı dizinin fragmanında yer aldı. Bu sezon da Cuma akşamları ekrana gelecek olan Yalnız Kurt ATV'de olacak.

İşte Yalnız Kurt 21. bölüm fragmanı...

 

 

Yalnız Kurt Tüm Düzeni Alt Üst Etmeye Geliyor! Cihan Ünal Bilmecesi Çözüldü, Yeni Fragman Geldi! ile ilgili etiketler yalnız kurt osman sınav cihan ünal Hasan Denizyaran damla colbay
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.