Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı! Hilmi Kopanlı'nın Sırrı Nedir?

Yalnız Kurt Dizisinde sırlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Hilmi Kopanlı'nın kim olduğunu merak eden izleyiciler dizinin 3. bölümünde gerçeklerle karşılaştı. Yalnız Kurt dizisinde 'Mürted' olarak da bilinen Hilmi Kopanlı'nın Fettah Dahhak'ın adamı olduğu anlaşıldı. Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı! Hilmi Kopanlı'nın Sırları Nedir?

Her Cuma Akşamı reyting rekorları kıran Osman Sınav yapımı Yalnız Kurt Dizisi son bölümüyle de sırları ortaya dökmeye devam etti. Özellikle dizide Hilmi Kopanlı izleyicinin merak konusu olan karakter oldu. Dizideki Hilmi Abi isminin çokça zikredilmesi sonrası izleyici de araştırmalarına hız verdi. Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı! Hilmi Kopanlı'nın Sırları Nedir?

Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı!

Yalnız Kurt'ta yer alana Hilmi Kopanlı'nın geçmişten bugüne Fettah Dahhak için çalıştığı vurgulandı. Nizam, Mira'ya geçmişten bahsederken "Hilmi Abi" ifadesini kullandı. Hilmi Kopanlı'nın Fettah Dahhak'a bağlılık seviyesini belirtti.

Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı! Hilmi Kopanlı'nın Sırrı Nedir?

Hilmi Kopanlı'nın Nizam'la olan konuşmasına dahil olan Yavuz'un kardeşi Halit göründü. Dahhak'ın adamı olarak ağabeyini ve arkadaşlarını arkadan vuran Halit'in örgüt içindeki konumu meydana çıktı.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Çolbay gibi isimlerin rol aldığı Yalnız Kurt dizisi yeni bölümleriyle her Cuma ATV ekranlarında olacak.

Yalnız Kurt Dizisinde Hilmi Kopanlı Gerçeği Ortaya Çıktı! Hilmi Kopanlı'nın Sırrı Nedir? ile ilgili etiketler yalnız kurt hilmi kopanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.