Yalı Çapkını ve Çöp Adam'ın Yapımcısı OGM'den Yeni Yıl Kutlaması! Hangi Ünlüler Katıldı?

Son yılların en popüler işlerine imza atan OGM Pictures, bu akşam oyuncularının katıldığı bir yeni yıl kutlama gecesi düzenledi. Yalı Çapkını, Çöp Adam ve Camdaki Kız dizilerinde oynayan birçok ünlü geceye katıldı.

Yalı Çapkını, Camdaki Kız, Çöp Adam gibi son yılların en çok izlenen dizilerinin yapımcısı olan OGM Pictures yeni yıl kutlama gecesi düzenledi. Geceye birçok ünlü katıldı.

OGM'NİN YENİ YIL KUTLAMA GECESİNE KATILAN ÜNLÜLER...

Camdaki Kız ve Yalı Çapkını'nın yanısıra Çöp Adam dizisisinin oyuncuları da geceye katıldı. Elçin Sangu, Sedef Avcı, Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Gözde Kansu, Diren Polatoğulları, Dilan Çiçek Deniz, Merve Dizdar'ın yanısıra Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer de geceye katılan diğer ünlü isimler oldu.

 

Yalı Çapkını ve Çöp Adam'ın Yapımcısı OGM'den Yeni Yıl Kutlaması! Hangi Ünlüler Katıldı? ile ilgili etiketler Çöp Adam Yalı Çapkını Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.