Canlı yayında Alevilere küfür eden Yakup Tilki'ye tepkiler çığ gibi büyüyor: Acilen tutuklansın!

Sosyal medyada İzmit'te yaşadığı öne sürülen Yakup Tilki isimli kullanıcının Alevileri hedef gösteren paylaşımına tepkiler çığ gibi büyüyor. Yakup Tilki, kendi sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda Alevilere ağza alınmayacak küfürler etti. Alevileri sevmediğini belirterek kendisini izlememelerini isteyen Tilki, 'Alevi diye bir şey yok. Kafir var." dedi.

Yakup Tilki isimli sosyal medya kullanıcısı kendi hesabından yaptığı paylaşımda Alevilere ağıza alınmayacak küfürler etti.

"ALEVİ DİYE BİR ŞEY YOK. BUNLAR KAFİR"

Yakup Tilki sosyal medyada yaptığı canlı yayında Alevileri sevmediğini belirterek kendisini izlememelerini isteyen Tilki Alevilere, “Alevi diye bir şey yok. Bunlar kafir" dedi.

'YAKUP TİLKİ TUTUKLANSIN' ETİKETİ TT OLDU

Yakup Tilki’nin Alevilere ettiği küfürlerin ardından sosyal medya kullanıcıları 'Yakup Tilki Tutuklansın' etiketiyle kampanya başlattı. Etiket kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Tilkiye gelen tepkilerden bazıları şöyle:

 

 

Canlı yayında Alevilere küfür eden Yakup Tilki'ye tepkiler çığ gibi büyüyor: Acilen tutuklansın! ile ilgili etiketler Alevi küfür canlı yayın İzmit yakup tilki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.