Yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, yeni sevgilisiyle kimseye aldırış etmeden samimi pozlar verdi!

Kısa bir süre önce oyuncu Bestemsu Özdemir'le ayrılan yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, önceki gün Bodrum'da yeni kız arkadaşıyla öpüşürken görüntülendi.

Yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, Bestemsu Özdemir ile ayrılmasının ardından hemen yeni bir sevgili buldu. Sevgilisiyle Bodrum'daki ateşli öpüşmeleri objektiflere yansıdı.

weterwer

KİMSEYİ UMURSAMADILAR

Önceki gün Bodrum'da yeni kız arkadaşıyla görüntülenen Kirazcı sevgilsini öpmeye doyamadı. Bitez'deki Doria Beach'te denize giren ikili, birbirini sık sık öptü. Taze aşıklar tüm gün güneşin ve tadını çıkarıp kimseyi de umursamadı.

ertwertw

rtutryerte

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Güllerin savaşı dizisinde oynayan ve Türk seyircisi tarafından, gerek ilgi çekici fiziği ile gerekse başarılı oyunculuk performansı ile çok beğenilen, dizi oyuncusu Yiğit Kirazcı, 17-08-1983 İstanbul doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da yaptıktan sonra, Bilgi Üniversitesinin İletişim Fakültesi Reklam Bölümünü bitirmiştir. Daha sonra, Ümit Çırak Modern Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi alarak, oyunculuk üzerine eğilen Kirazcı, aynı zamanda Üç Mota Oyunculuk Atölyesinde de öğrencidir.

İlk olarak son tercih dizisi ile ekranlara çıkan Yiğit Kirazcı, Türk seyircisi tarafından çok beğenilmiş ve oyunculuk kariyerine hızlı ve başarılı bir şekilde başlamıştır.

Yakışıklı oyuncu Yiğit Kirazcı, yeni sevgilisiyle kimseye aldırış etmeden samimi pozlar verdi! ile ilgili etiketler Yiğit Kirazcı sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.