World kart kullanıcısı araç sahipleri dikkat! 250 TL'lik akaryakıt harcamanıza 60 TL indirim yapılacak!

Yapı Kredi Bankası kart ürünlerinden olan World kart için yeni bir kampanya düzenlendiğini duyurdu. Sene sonuna kadar geçerliliği bulunan akaryakıt kampanyasına ilişkin ayrıntılar paylaşıldı.

Geçtiğimiz senenin aralık ayında rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ile altın fiyatları, ocak ayına girildiği ilk an itibari ile birçok farklı hizmet başlığına ilişkin zam açıklamalarının yapılmasına sebep oldu. Söz konusu zamlar arasında yer alan kalemlerden birisi de akaryakıt ürünleri oldu. Yeni yılın ilk saatleri itibari ile duyurulmuş olan akaryakıt zamları, o dönem içerisinde araç sahiplerinin morallerini bir hayli bozdu. Ancak ilgili zamlar 2022’nin ilk akaryakıt zammı açıklaması olmasına rağmen sonuncusu olmadı.

Şubat ayında Ukrayna sınırlarına girerek tüm yaptırımlara rağmen savaş kararını hayata geçiren Rus ordusu, iki ülkenin emtia varlıklarının yüksek oranlarda değer kazanmasına sebep oldu. Savaşın etkisi ile artan brent petrol, ülkemizde satışa sunulan akaryakıt ürünlerine tarihi zamların yansımasına yol açtı. Bu durum hali hazırda bütçelerinin kontrollerini kaybetmiş olan tüketicileri, derinden sarstı.

Sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde 82 dolar bandına kadar gerilemiş olan brent petrol, akaryakıt ürünlerinin indirim haberleri ile müjdelenmesini sağlamış olsa da diğer hizmet kalemlerine ilişkin yapılan zam açıklamaları tüketicilerin bütçelerini sarsmaya devam etti. Bu durum karşısında devreye giren Yapı Kredi Bankası, mevcut müşterileri için yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurarak ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

WORLD KART AKARYAKIT KAMPANYASI

World kart kullanıcısı araç sahipleri dikkat! 250 TL'lik akaryakıt harcamanıza 60 TL indirim yapılacak!

Yapı Kredi Bankası 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak olan yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Chippin ile Opet noktalarında yapılacak olan her 250 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcaması için 10 TL, toplamda ise 40 TL değerinde World puan hediyesi vereceğini ifade eden Yapı Kredi Bankası, aylık 2 bin TL’ye ulaşan akaryakıt harcamalarına da yüzde 1 oranında para hediyesi vereceğini bildirdi.

WORLD KART AKARYAKIT KAMPANYASININ AYRINTILARI

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcısı araç sahipleri için geliştirmiş olduğu toplamda 60 TL değerinde para puan kazandıran yeni akaryakıt kampanyasından yararlanabilmek için harcama öncesinde World Mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.

World kart kullanıcısı araç sahipleri dikkat! 250 TL'lik akaryakıt harcamanıza 60 TL indirim yapılacak! ile ilgili etiketler Yapı Kredi Bankası Akaryakıt Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.