Wonder Woman'ın Gal Gadot'u mu, Şimon Peres'in paralı askeri mi? Yarın vizyona giriyor!

Sosyal medyada İsrail ordusuna yönelik yaptığı paylaşımlarla oldukça büyük tepki çeken, Batman v Superman: Dawn of Justice filminde de rol alan İsrailli oyuncu Gal Gadot'un yeni vizyona girecek Wonder Woman filmi öncesi ortalık karıştı.

Başta Lübnan olmak üzere birçok ülkeden Gal Gadot'un filmine yönelik boykot açıklamaları gelmeye başladı. Twitter ve Instagram'da İsrail propagandası yapmaktan çekinmeyen Gal Gadot'un bazı mesajları ise İsrail askerlerini aratmıyor. Ama durun, çünkü Gal Gadot da bir asker. Evet, ünlü oyuncu İsrail ordusunda 2 yıl boyunca askerlik de yaptı!

İSRAİL ORDUSU'NDA 2 YIL GÖREV YAPTI

2 Haziran'da Türkiye'de vizyona girmesi planlanan Wonder Woman filminin başrol oyuncusu Gal Gadot, 2004 yılında Miss Israel seçildikten sonra ünlendi. Popülerliği Fast and Furious 7 filmiyle yakaladı. Kendisini ise dörtte bir Polonyalı, dörtte bir Avusturyalı, dörtte bir Alman ve dörtte bir Çek olarak tanımlıyor.

İsrail Savunma Kuvvetleri'nde 2 yıl görev yapması da ilgi çekici başka bir detay. Gal Gadot, özellikle sosyal medya paylaşımlarıyla fazlasıyla tepki çekiyor. Yüzlerce Müslümanın katledilmesindeki baş müessirlerden Şimon Peres'ten övgüyle söz ederken, hemen ardından şirin gözükmek için John Lennon fotoğrafı paylaşacak kadar da kurnaz.

ŞİMON PERES'E "BARIŞ ELÇİSİ" DEMİŞTİ

Gal Gadot, Şimon Peres'in ölümünün ardından birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı paylaşmış ve ardından şunları yazmıştı: "Öngörülü bir barış elçisi, bütün insanlığın dostu. Hoşçakal sevgili Şimon, aziz hatıran ve mirasın yaşayacak"

18816240_10155437165387891_708238893_n

"BARIŞ ELÇİSİ Mİ? O MİLYONLARCA SİVİLİN KATİLİ"

Attığı bu tahrik edici tweetten sonra Antonuis Block isimli kullanıcı, Gal Gadot'a "Barış elçisi mi dedin? O binlerce masum sivilin katili. Ateşi bol olsun" demişti.

18870829_10155437181522891_1599425287_n

GAL GADOT'TA HER NUMARA VAR

Bir yandan İsrail Ordusu'nu kutsayan paylaşımlar yapan Gadot, parasını kazandığı ABD'nin resmi ve özel günlerine de selam göndermeyi ihmal etmiyor, hatta kendi militarist paylaşımlarına gerçek bir barışsever ve dünya insanı olan John Lennon'ı alet etmekten de geri kalmıyor.

18871004_10155437181442891_611679461_n

18816956_10155437180357891_1024669696_n

KENDİ ÇOCUĞUNU BİLE İSRAİL PROPAGANDASINA ALET ETTİ

Gal-Gadot-Facebook

Gal Gadot, Facebook'ta kızıyla birlikte yüzünü kapatarak yayınladığı fotoğrafta şu mesajı paylaşmıştı: "Özellikle kadın ve çocukların arkasında korkaklar gibi saklanan Hamas'ın yaptığı korkunç şeylere karşı ülkemizi koruyarak hayatlarını tehlikeye atan tüm erkek ve kadınlara... Üstesinden geleceğiz, Şabat Şalom!..."

Gal Gadot'a bir takipçisi ise "Ortada bir terör örgütü varsa o da siyonist İsrail ordusudur" dedi. Filistin'in yıllardır etnik temizlik politikasıyla katliama maruz kaldığını belirtti. Yine bir başka takipçisi "Filistin hep oradaydı, siz sonradan geldiniz. Ya sizi de gelip evinizden zorla çıkarmaya kalksalardı?" diyerek Gal Gadot'a cevap verdi.

FİLİSTİN MÜCADELESİNE EN BÜYÜK DESTEK JAVIER BARDEM'DEN GELMİŞTİ

Bir sinema oyuncusundan çok İsrail'in Hollywood şefi gibi hareket eden Gal Gadot'un aksine, Oscar ödüllü İspanyol aktör Javier Bardem ise İsrail'in Gazze'ye yönelik yaptığı saldırılar sırasında bir mektup yayınlamış ve şunları söylemişti: "Gazze günlerdir havadan ve karadan kuşatılmış durumda. Korkunç günler geçiriyor. Filistin sistematik bir soykırıma maruz bırakılıyor"

Gal Gadot'un Wonder Woman filmine gitmek isteyip, bu haberi okuduktan sonra kararını değiştirecekler için bir tavsiyede bulunalım...

Gadot'u boykot etmek isteyenler için farklı bir seçenek; Javier Bardem'in başrollerinde olduğu Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge geçtiğimiz hafta vizyona girdi.

landscape-1490543416-pirates

SUPERHABER/ÖZEL

Wonder Woman'ın Gal Gadot'u mu, Şimon Peres'in paralı askeri mi? Yarın vizyona giriyor! ile ilgili etiketler gal gadot fast & furious 7 wonder woman batman v superman: dawn of justice pirates of the caribbean: salazar's revenge javier bardem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.