WhatsApp'tan 20. yıla özel 4 yeni özellik! Telegram ve Signal'e doğrudan mesaj desteği!

Meta'nın sahibi olduğu popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakında kutlayacağı 20. yıl dönümüne özel olarak heyecan verici yeniliklerle geliyor. Facebook tarafından 2014 yılında satın alınmasının ardından hızla büyüyen WhatsApp, dünya genelinde 3 milyardan fazla günlük aktif kullanıcıya sahip ve iletişimin vazgeçilmez bir aracı haline geldi. İşte, WhatsApp eklenecek olan o 4 yeni özellik...

WhatsApp, kullanıcılarının gizliliğini ve güvenliğini daha da artırmayı hedefleyen yeni özelliklerle geliyor. İşte WhatsApp'ın 20. yılında sunacağı yenilikler...

WhatsApp'tan 20. yıla özel 4 yeni özellik! Telegram ve Signal'e doğrudan mesaj desteği!

1) SOHBETLERE UÇTAN UCA ŞİFRELEME BUTONU GELİYOR

WhatsApp, kullanıcıların sohbetlerinin ne kadar güvenli olduğunu vurgulamak için yeni bir özellik getiriyor. Artık herhangi bir sohbette uçtan uca şifrelemenin aktif olduğunu belirten bir simge göreceksiniz. Bu, iOS kullanıcıları için zaten mevcut olan bir özellik ve yakında Android kullanıcılarına da sunulacak.

2) HESAP DOĞRULARKEN ŞİFRE KULLANABİLECEKSİNİZ

Kullanıcı güvenliğini artırmak için WhatsApp, hesap doğrulama sürecini daha da basitleştiren bir özellik getiriyor. Artık 6 haneli bir kod girmek yerine bir şifre kullanarak hesabınızı doğrulayabileceksiniz. Bu özellik isteğe bağlı olacak ancak ek bir güvenlik katmanı sağlayacak.

3) TELEGRAM VE SIGNAL GİBİ UYGULAMALARA DOĞRUDAN MESAJ GÖNDERİN

Avrupa Birliği'nin getirdiği Dijital Pazarlar Yasası gereği, WhatsApp artık diğer mesajlaşma uygulamalarıyla entegrasyonu sağlayacak. Bu, Signal veya Telegram gibi platformlardaki kullanıcıların WhatsApp kullanıcılarıyla iletişim kurmasını kolaylaştıracak. Bu özellik, farklı platformlar arasında sorunsuz iletişimi sağlamayı amaçlıyor.

4) TOPLULUK GRUPLARINA ETKİNLİK SABİTLEYEBİLECEKSİNİZ

WhatsApp, topluluk gruplarında planlanmış etkinliklere kolay erişim sağlamak için bir özellik sunuyor. Artık grup sohbetinizin en üstünde sabitlenmiş bir etkinlik hatırlatma simgesi göreceksiniz. Bu, grup sohbetlerindeki işlevselliği artırmayı hedefliyor.

WhatsApp'tan 20. yıla özel 4 yeni özellik! Telegram ve Signal'e doğrudan mesaj desteği! ile ilgili etiketler WhatsApp
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.