Vivo X50 Lite Türkiye'de satışa giriyor! Satış fiyatı ne kadar?

Vivo X50 Lite Türkiye'de satışa giriyor! Satış fiyatı ne kadar? Çin markası olan Vivo telefon markası Türkiye pazarına girme kararı aldı. Türkiye'de satışa sunucağı Vivo X50 Lite satış fiyatı ne kadar?

Vivo X50 Lite Türkiye'de satışa giriyor! Satış fiyatı ne kadar? Türkiye'de satışa girme kararı alan Vivo markası Vivo X50 Lite modeli ile Eylül ayında Türkiye piyasasında satışa başlıyacak.

Huawei, Honor, Xiaomi, Oppo, Realme, Meizu, Elephone derken yepyeni bir Çinli marka daha Türkiye'de telefon pazarına girmeye hazırlanıyor. vivo Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Andrew Liu, toplantıda yaptığı konuşmada, vivo markasının Türkiye pazarına resmi olarak girişini duyurmanın ve hayran kitlesini sembolik olarak Asya ile Avrupa arasındaki köprü olan Türkiye'de genişletmenin heyecanı içinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye’ye gelişimiz şans eseri değil. Her bir Avrupalı müşterinin bireysel ihtiyaçlarını anlamak için Avrupa genelinde 9 binden fazla kişiyle görüştük. Bu, dünya çapında 350 milyondan fazla kullanıcının günlük yaşamının bir parçası olmamızın en önemli nedenlerinden biri olan 'doğru şeyleri doğru şekilde yapma' felsefemizin devamı. Türkiye'deki müşterilerimizin ve iş ortaklarımızın güvenini kazanacağımızdan eminiz."

- "Yıl sonuna kadar farklı segmentlerde ürünler sunacağız"

Çin merkezli akıllı telefon markası vivo, şirket verilerine göre, 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 9'luk pazar payı ile dünya akıllı telefon pazarında 5'inci; 5G akıllı telefon satışlarında ise yüzde 12,9’luk pay ile 3'üncü sırada yer alıyor. Vivo, ilk etapta sadece bir telefon modeliyle pazara giriyor.

Vivo X50 Lite Türkiye'de satışa giriyor! Satış fiyatı ne kadar?

Vivo X50 Lite isminde orta seviye bir telefonda kullanıcılarının karşısına çıkacak olan Vivo, Eylül ayı içinde bu yeni ürününü kullanıcılarla buluşturacak. Peki telefonun fiyatı ne olacak?

Vivo X50 Lite Türkiyede satış fiyatı ne kadar?

Henüz Vivo'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış olsa da, internet üzerinden telefonun satışı yapan alışveriş platformları, ViVo X50 Lite için 3599 TL fiyat etiketi koydu.
Qualcomm'un Snapdragon 665 işlemcisinden gücünü alan ViVo X50 Lite, 8 GB RAM ile geliyor ve 128 GB dahili hafızaya sahip. 6.38 inç ekran büyüklüğüne sahip olan telefon, AMOLED ekran teknolojisini kullanıyor ve içerisinde 4500 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Parmak izi tarayıcısı da ekrana gömülü olarak geliyor.

Vivo X50 Lite Türkiye'de satışa giriyor! Satış fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler telefon Vivo X50 Lite fiyatı ne kadar Vivo X50 Lite kaç tl ne zaman satışa giricek vivo modeli
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.