Victoria Secret defilesine nasıl hazırlanıyorlar ?

Çin’in Shanghai şehrinde gerçekleşecek Victoria's Secret defilesi öncesi mankenler kusursuz bir görünüm için çabalıyorlar.

Çin’in Shanghai şehrinde gerçekleşecek Victoria's Secret defilesi öncesi mankenler kusursuz bir görünüm için çabalıyorlar.

Al

Modeller sıkı diyetlerin yanında, sürekli formlarının zirvesinde olabilmek için bir olimpiyat sporcusu gibi yoğun bir program uyguluyorlar.Son olarak Georgia Fowler zorlu antremanını "Tıpkı bir melek gibi çalış" etiketi ise sosyal medyadan paylaştı. Georgia Fowler şova nasıl hazırlandığı sorulduğunda ise egzersizlerini artırdığını ve diyet yaptığını söylüyor.New York'ta bir antrenör ile çalışan güzel model, pilates ve boks yapıyor. Georgia Fowler sıkı çalışmaktan ve ağırlık kaldırmaktan hoşlanıyor. İşte güzel modelin güzellik sırları:

Yıl boyunca mayo-bikini çekimlerim oluyor. Dolayısıyla her zaman fit olmak durumundayım. Genellikle meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum. Süt ürünlerine alerjim olduğu için tüketemiyorum. Az protein, çok sağlıklı yağ şeklinde bir beslenme düzenim var. Bir süre sonra vejetaryen beslenmeye başlamayı düşünüyorum. Sağlıklı besleniyorum ve işlenmiş gıda tüketmiyorum.

victori

v

Victoria Secret defilesine nasıl hazırlanıyorlar ? ile ilgili etiketler defile victoriasecret yeniyıl
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.