Vibratörü öpmüştü! Tamer Karadağlı o isimle aşk mı yaşıyor?

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın, "vajina beyazlatma" ve vibratörü öptüğü video ile gündeme gelen eski Survivor yarışmacısı Didem Ceran ile aşk yaşadığına yönelik iddia gündeme bomba gibi düştü.

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteriye tanınan Tamer Karadağlı'nın yeni aşka başladığı iddia edildi. Bugün çıkan haberlere göre ünlü oyuncu, Arzu Balkan'la evliliğinden olan kızı Zeyno'yu, yeni sevgilisi Didem Ceran ile tanıştırdı.

53 yaşındaki Tamer Karadağlı'nın kendisinden 14 yaş küçük sevgilisi Didem Ceran merak konusu oldu. Didem Ceran kimdir ve ne iş yapar bu konular araştırılmaya başlandı.

VİBRATÖRÜ ÖPMÜŞTÜ!

Eski Survivor yarışmacısı olan Didem Ceran, geçtiğimiz yıl kadın cinayetlerine tepki göstermek amacıyla YouTube kanalından yayınladığı videosunda vibratör öpmüş ve uzun süre gündem olmuştu.

VAJİNA BEYAZLATMA VİDEOSU OLAY OLMUŞTU

2016 yılında vajinal beyazlatma operasyonu yapılırken çektiği görüntüsünü internete koyan Didem Ceran sosyal medyada uzun süre gündem olmuş, videosu sosyal medyada viral haline gelmişti.

Vibratörü öpmüştü! Tamer Karadağlı o isimle aşk mı yaşıyor?

Vibratörü öpmüştü! Tamer Karadağlı o isimle aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Aşk didem ceran
GÜNÜN VİDEOSU

Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi, trafik durdu!

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüsün arka kısmından yükselen dumanlar korkuttu. Yolcular metrobüsü panikle boşaltırken, dumanların çıktığı anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.