Vergi Yasası değişiyor! AK Parti, 65 maddelik yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu!

AK Parti, 65 maddelik Vergi Usul Kanunu'nda değişiklik öngören yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu. İşte yeni Vergi Yasası'nın detayları...

AK Parti tarafından yeni vergi düzenlemesi Meclis'e sunuldu.

KÜÇÜK ESNAFTAN VERGİ ALINMAYACAK

65 maddelik Vergi Usul Kanunun'da yıllık cirosu 240 bin liranın altında olan küçük esnaftan vergi alınmaması da yer alınıyor.

ÇİFTÇİYE MAZOT DESTEĞİ VERGİDEN MUAF

CNN Türk'ün haberine göre, paketin içinde tarıma ve çiftçilere yönelik bir düzenleme de olacak. Çiftçiye mazot desteği vergiden muaf tutulacak.

YOUTUBER'LAR İÇİN DÜZENLEME

İnternetten üzerinden para kazananlar özellikle Youtuber'lar için de düzenleme getiriliyor. Bu kişiler yayınladıkları videolardan reklam alarak para kazanıyorlardı. Vergi mükellefi haline geliyorlardı. Defter tutma zorunluluğu bulunuyordu. Defter tutma zorunluluğu da üzerlerinden kalkmış oluyor.

AK PARTİ SİNYALLERİ VERMİŞTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu geçtiğimiz günlerde vergi mükellefleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Küçük esnafa yönelik vergi muafiyeti olacak. Cirosu 240 bin altında olan küçük esnaf vergiden muaf tutulacak." demişti.

Vergi Yasası değişiyor! AK Parti, 65 maddelik yasa teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu! ile ilgili etiketler vergi yasa AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.