Ve Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu! Taraftarlar bu haberi bekliyordu

Galatasaray'da bu sezon performansıyla takımını sırtlayan Dries Mertens'in geleceği belli olmaya başladı. Sezon başında sözleşmesinin bitimiyle futbola veda edeceğini söyleyen Belçikalı yıldız, sarı kırmızılı takımla devam etme kararı aldı. Dries Mertens ile yeni sözleşme yapacak olan Galatasaray'ın vereceği maaş belli oldu.

Galatasaray geçen sezonun ardından yeni sezonda da ligi şampiyon olarak tamamlamak istiyor. Sarı-kırmızılılarda bu anlamda Okan Buruk yönetiminde hataya yer yok. Cimbom'da bazı futbolcular ise gösterdikleri performansla dikkatleri üzerine çekti.

Bu isimlerden birisi de Belçikalı yıldız Dries Mertens. Tecrübeli oyuncu gösterdiği performansla bu sezonda sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu. Son olarak yıldız isimden Galatasaraylı taraftarlara müjdeli haber geldi.

Hafta içinde Fernando Muslera, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Barış Alper Yılmaz'la sözleşme yenileyerek gövde gösterisi yapan Galatasaray yönetimi, 36 yaşındaki yıldızı Dries Mertens'le de nikah tazelemek için kolları sıvadı.

Belçikalı yıldızın performansından memnun olan sarı-kırmızılılar, tecrübeli futbolcuya 1 yıllık yeni kontrat önerecek. Pendikspor maçı sonrasında; "Galatasaray'da ailemle birlikte mutluyuz. Devam etmek isterim" açıklamasını yapan Mertens, yönetime yeşil ışık yakmıştı.

Taraftarların da yeni sezonda kadroda görmek istediği yıldız oyuncuyla kısa süre içinde görüşmeler başlayacak. Sarı kırmızılı yönetim, şu anda 2.85 milyon euro kazanan Belçikalı yıldıza 1 yıl için 2.5 milyon euro maaş verecek.

Bu sezon Galatasaray formasıyla Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, Şampiyonlar Ligi elemeleri, Türkiye Kupası, Süper Kupa ve Avrupa Ligi'nde toplamda 46 maça çıkan Mertens, 9 gol, 14 asistlik performans ortaya koydu. Yönetim, kısa süre içinde taraftarlarına Dries Mertens konusunda müjdeyi verecek.

(Sabah)

Ve Galatasaray'da Dries Mertens'in yeni maaşı belli oldu! Taraftarlar bu haberi bekliyordu ile ilgili etiketler Dries Mertens Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.