Var Mısın Yok Musun Antikacı Metin kimdir?

Survivor Gönüllüler takımından Melih Özkaya, Var Mısın Yok Musun'un efsane yarışmacılarından birinin oğlu olduğunu itiraf etti. Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım' demişti. Vatandaşlarımız ise bu gelişmeden sonra vatandaşlarımız bu konu ile ilgili araştırma yapmaya başladılar. Bu gelişmenin üzerine, "Var Mısın Yok Musun Antika Metin kimdir?" sorusunu sormaya başladılar. Detaylar haberimizde...

Vatandaşlarımız bu konu hakkında detaylı araştırmalar yapıyorlar. Acun Ilıcalı Melih’in Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacısı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya’nın Survivor’a geldiğini de söyledi. Bu gelişmenin üzerine, "Var Mısın Yok Musun Antikacı Metin kimdir?" Peki, Antikacı Metin ne kadar para kazandı? sorusunu sormaya başladılar. Detaylar haberimizde...

Var_MAsAn_Yok_Musun_AntikacA_Metin_kimdir_iAerik

ANTİKACI METİN'İN OĞLU ÇIKTI

Acun Ilıcalı, ‘Survivor Gönüllüler takımıyla ilgili şok bilgiyi birazdan açıklayacağım.’ dedi. Daha sonra ise Gönüllüler takımından Melih Özkaya'nın Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacılarından birinin oğlu olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı Melih’in Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacısı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya’nın Survivor’a geldiğini de söyledi.

Var_MAsAn_Yok_Musun_AntikacA_Metin_kimdirsdafas

"YARIŞMACILARI SEÇERKEN BİLMİYORDUM"

Acun Ilıcalı Metin özkaya için, "Yarışmacıları seçerken bilmiyordum, ben de yeni öğrendim. İnanılmaz bir yarışmacıydı. Öküzün numarası hikayesi var. Hayatım boyunca böyle bir gece yaşamadım. Televizyon kariyerimin en ilginç gecesiydi. Ben böyle bir yarışmacı görmedim."

200 LİRA KAZANMIŞTI

Ilıcalı programda verdiği ilginç bilgiye; “Ben de yeni öğrendim…” cümleleriyle başladı. Daha sonra Acun, Gönüllüler takımında yarışmacı olarak boy gösteren Melih’in, Var Mısın Yok Musun efsane yarışmacısı Metin Özkaya’nın oğlu olduğunu açıkladı. Antikacı Metin lakaplı Metin Özkaya’nın Survivor’a geldiğini de söyledi. Metin Özkaya, 225 bin lirayı reddetmişti ve kutudan 200 lira çıkmıştı.

Var_MAsAn_Yok_Musun_AntikacA_Metin_kimdirsfaf

ANTİKACI METİN'İN MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

Melih Özkaya 1988 yılında dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından itibaren spor dalları ile ilgilendi. Melih Özkaya amatör ve kısa vadeli çalışmalarının ardından profesyonel olarak voleybol oynamaya başladı. Bu sürece kadar 15 yıl boyunca voleybol oynadı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde alt yapısında oynamaya başlayan Melih Özkaya 8 yıl süren profesyonel voleybol deneyiminden sonra 2. Lig voleybol takımlarında da yer almaya başladı. Tokat, Payas Belediye Spor, Tofaş, Diyarbakır, Sivas ve daha pek çok voleybol takımında oynadı. Melih Özkaya 3. Lig voleybol takımlarında da boy gösterdi.

2011 yılında kamera önü eğitim alarak oyunculuk yapmaya başladı. Ancak televizyon dizi oyunculuğu çok fazla uzun sürmedi. 2012 yılında Yer Gök Aşk dizisinde 3. Sezonunda rol alan Melih Özkaya bu süreçten sonra oyunculuk eğitimini sürdürmeye devem ederken sporu da hiç bırakmadı. Aylarca Survivor 2018 All Star için hazırlanan yarışmacı Melih Özkaya artık Survivor 2018'de.

VAR MISIN YOK MUSUN

Var Mısın Yok Musun, Türkiye'de yayınlanan bir televizyon yarışması. Program ilk olarak, Halit Ergenç'in sunumuyla Kanal D ekranların da 'Büyük teklif' ismiyle başladı. Daha sonra Acun Medya yapımcılığı bünyesinde 10 Eylül 2007'de Show TV'de yayınlanmaya başladı. Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı yarışma, üç sezon yayınlandıktan sonra 2010'da sona erdi. Daha sonra orijinal adı Deal or No Deal olan programın yayın hakkını Endemol Türkiye üstlendi ve yarışmayı FOX'da yayınlamaya başladı. 8 Kasım 2011'de yeniden yayına başlayan programı Asuman Krause sunmaya başladı. 47 bölümlük bir yayından sonra sezon finali yaptığı açıklandı. Ancak daha sonra program başlamayarak rafa kaldırıldı. 2013 yılında programın ilk kanalı Show TV'de, Ahmet Çakar'ın sunumuyla tekrar başlayacağı duyuruldu.Ekim ayında bitmiştir. 2016 Haziran ayında İlker Ayrık ile Yarışma Star TV'de yayınlanmıştır.

ÜNLÜ YARIŞMACILAR

Var mısın Yok musun'a dünyaca ünlü isimler katıldı ve yarıştı. Bunlar Paris Hilton, Christina Aguilera, 50 Cent, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Fenerbahçe, Cem Yılmaz, Arda Turan, Türkiye millî futbol takımı ve Beyazıt Öztürk'tür. Acun Ilıcalı'nın yapımını üstlendiği dönemdeki programın son bölümünde Bruce Willis ve Emma Heming yarışmıştır.

ÖNCÜLLERİ

Trilyon Avı
Deal or No Deal formatının Türkiye'de yayınlanan ilk yarışma programıdır. 2003-2004 yılları arasında atv'de yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Zafer Ergin sunmuştur.

İlk başta 200 kişi olan yarışmacılardan sorulan sorular sonucu 175 elenip 25 kişi kalır ve sonra şans jeneratörüyle 175 kişinin arasından bir kişi seçilip yarışmacıların sayısı 26'ya çıkar. Tekrar sorulan sorular sonucu 1 kişi finalist olarak seçildikten sonra finalist içinde en düşük 100 milyon en fazla 1 trilyon olan 25 kutunun içinden birini seçip kutunun içindeki parayı kazanır.

Büyük Teklif

Deal or No Deal formatının Trilyon Avı'ndan sonra Türkiye'de yayınlanan yarışma programıdır. 2006 yılında Kanal D'de yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu Halit Ergenç yapmıştır. Var Mısın Yok Musun'a en çok benzeyen yarışma formatı budur.

Haftada 2 gün yayınlanmış olan yarışmada her gün bir yarışmacı yarışır ve içinde 1 YTL'den 500 bin YTL'ye kadar miktar bulunan 26 kutudan birini seçer. Sonra kendi kutusunu öğrenmek için geriye kalan kutuları açmaya başlar. Son 5 kutu kaldığında elinde kalan miktarlara göre banka yarışmacıya bir teklif gönderir. Yarışmacı teklifi kabul ederse teklif edilen para onun olur eğer kabul etmezse kendi kutusundaki parayı kazanır.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI

Dokunulmazlık oyununda ilk mücadele Anıl Berk Baki ile Hilmi Cem Yavuz arasındaydı. Hilmi Cem son anda son sayıyı alarak All Star’ı yani Ünlüler’i 1-0 öne geçirdi. İkinci oyunda Damla Can Funda Alkayış ile karşı karşıya geldi. Damla seti 6-3 kazanarak Ünlüler’i 2-0 öne geçirdi. Üçüncü oyunu Ümit Karan ile Melih Özkaya oynadı. Melih seti 6-5 kazanarak Gönüllüler’e nefes aldırdı. Durum 2-1 oldu. Dördüncü oyunda Nagehan ile Gizem çekişmesi vardı. Nagihan Karadere Gizem Kurtulan’ı sürklase ederek oyunu erkeklerden bile hızlı bir şekilde bitirerek 6-3 kazandı ve durumu 3-1’e getirdi. Beşinci oyunda Adem Kılıççı ile Cumali karşı karşıya geldi. Adem Kılıççı oyunu kazanarak Ünlüler All Star’ı 4-1 öne geçirdi. Ünlüler yenmelerine rağmen aralarında ufak bir tartışma yaşadı. Nihat Doğan iplerin düğüm olduğunu söyleyerek Adem Kılıççı’nın tehlike yaşadığını söyleyerek Hilmi Cem’e çıkıştı. Altıncı oyunda Sema Aydemir Nevin Yanıt’la çarpıştı. Karşılaşmadan galip çıkan Sema oldu ve durumu 5-1’e getirerek Gönüllüler’i iyice hüsrana uğrattı. Yedinci oyunda Turabi Çamkıran ile Marcus kozlarını paylaştı. Turabi oyunu çok rahat bir şekilde kazanarak durumu 6-1’e getirdi. Sekizinci oyunda Sahra Işık ile Yağmur Banda sahneye çıktı. Çekişmeli geçen mücadele Yağmur’un lehine 6-5 sonuçlandı ve Gönüllüler farkı biraz olsun kapatarak durumu 6-2’ye getirdiler. Dokuzuncu oyunda Ümit Karan bu sefer Ramazan Kalyoncu ile eşleşti. Ümit Karan yine yenildi ve Gönüllüler Ünlüler karşısında durumu 6-3’e getirdi. Onuncu oyunda Nagihan Karadere Nevin Yanıt’ı iki tarafın da oldukça beceriksiz olduğu sette 6-4 yendi ve Ünlüler Gönüller karşısında durumu 7-3 yaptı. On birinci oyunda Hilmi Cem Yavuz ile Melih Özkaya kapıştı. Hilmi Cem düşmesine rağmen Melih üst üste beceriksizce davranınca oyunu kazandı ve durum Ünlüler:8 Gönüllüler:3 oldu. On ikinci oyunda Sema Aydemir Funda Alkayış ile yarıştı. Sema büyük fark atarak oyunu 6-2 kazandı ve durumu 9-3’e getirdi. On üçüncü oyun Gönüllüler’in kader maçıydı. Arenaya Turabi Çamkıran ile Anıl Berk Baki çıktı. Anıl Berk Baki Hilmi Cem’e son anda yenildiği gibi Turabi’ye de 6-5 yenildi ve dokunulmazlık All Star’ın yani Ünlülerin oldu. Oyundan sonra Ünlüler takımı adalarına geri döndü ve Gönüllüler takımı bireysel dokunmazlık oyununa çıktı.

Var Mısın Yok Musun Antikacı Metin kimdir? ile ilgili etiketler var mısın yok musun antikacı metin kimdir ne kadar para kazandı melih özkaya kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.