Uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu... Ünlü anchorman Ali Kırca'nın son hali ortaya çıktı

Kariyer hayatına ilk olarak 1974 yılında TRT’de muhabir olarak başlayan ve daha sonra çeşitli televizyon kanallarında ana haber sunuculuğu yapan 73 yaşındaki ünlü anchorman Ali Kırca'nın son görüntüsü ortaya çıktı. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Türkiye'nin başarılı sunucularından Ali Kırca'nın son hali sosyal medyada damga vurdu.

Bir dönem haber spikerliğinin yanı sıra hazırladığı Siyaset Meydanı programı ile de ekranlara damga vuran ünlü sunucu Ali Kırca uzun süre sonra ilk kez görüntülendi.

Uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu... Ünlü anchorman Ali Kırca'nın son hali ortaya çıktı

Ekranlardan ve gözlerden uzakta bir yaşam süren 74 yaşındaki Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Alim Karaca, Ali Kırca ile birlikte çekilen karesini Instagram hesabından ''Haber sunuculuğunun duayen ismi, kıymetli Ali Kırca'yı Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyareti için kendisine çok teşekkür ederim.'' notuyla yayınladı.

Gözlerden uzak bir yaşam süren Ali Kırca'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

İşte Ali Kırca'nın son hali...

Uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu... Ünlü anchorman Ali Kırca'nın son hali ortaya çıktı - Resim : 2

 

Uzun zamandır ekranlarda yer almıyordu... Ünlü anchorman Ali Kırca'nın son hali ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya ali kırca son hali
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.