Uzun süredir bekleniyordu... Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi ve büyük yaması yayınlandı

Uzun süre büyük bir beklentiyle yolu gözlenen ve çıktığı günden itibaren hayal kırıklığına neden olan Cyberpunk 2077 için büyük güncelleme geldi. Oyunun yapımcısı CD Project Red, içinde yeni nesil konsollar için yapılan güncellemenin yanı sıra, 2 senedir beklenen 15 yamasını da yayınladı. Büyük yama ile oyundaki bir çok sorunun çözüldüğü görülürken, farklı özellikler ve silahlar da eklendi.

Cyberpunk 2077'nin yeni versiyonu hayranlarıyla buluştu. Yeni nesil versiyonun yanında, beklenen büyük 1.5 yaması da yayınlandı. PS4'de yaşanılan facia sonrasında şirketin deneme sürümü yayınlaması kullanıcıları sevindirdi. Cyberpunk 2077'nin 5 saatlik deneme sürümü, Playstation 5 ve Xbox Series'te kullanılabiliyor. Oyunun eski nesil versiyonuna sahip olan oyuncular, yeni nesil sürümüne ücretsiz sahip olabiliyor.

Uzun süredir bekleniyordu... Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi ve büyük yaması yayınlandı

BEKLENEN BÜYÜK GÜNCELLEME DE GELDİ

Oyunun yeni nesil versiyonu haricinde, gelmesi beklenen büyük 1.5 yaması da yayınlandı.
PS4,Xbox One, PC (Epic Games, GOG, Steam) ve Stadia için kullanılabilir durumda olan yama, yeni nesil konsollarda, oyunu satın aldığınızda güncel versiyonu dahil şekilde indirebiliyorsunuz.

Uzun süredir bekleniyordu... Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi ve büyük yaması yayınlandı - Resim : 2

Versiyon 1.5’te oynanış ve teknik-performans tarafında birçok hata düzeltmesi ve geliştirme yer alıyor. Ayrıca DLC’lerle birlikte çeşitli yenilikler de mevcut. 

Uzun süredir bekleniyordu... Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi ve büyük yaması yayınlandı - Resim : 3

YAMAYLA BİRLİKTE GELEN ÖZELLİKLER

NPC'lerin yapay zekası hem savaş durumunda, hem de normal davranış olarak geliştirildi. Bu geliştirmelere grup üyelerinin daha yeni ve farklı davranması, yayaların daha canlı,aktif olması ve NPC sürücülerinin panik halinde daha canlı ve tehlike anında kaçma becerileri yenilenerek eklendi.

Artık aşıklar birbirleriyle etkileşim kurabilip, aynı yatakta uyuyabilecekler.

Çok beklenen orta oyun karakter özelleştirmesi de geldi. Artık karakterimiz V'nin saçlarını, makyajını ve piercinglerini de apartman aynalarından değiştirebiliyoruz. Ayrıca ücretsiz DLC olarak yeni makyaj stilleri ve yeni saç ve makyaj renkleri eklendi.

Artık karakterimiz V'nin evini daha süslü yapabiliyoruz. Ayriyetten evimizin içinde artık tütsü yakıp, sigara içip, gitar çalabiliyoruz.

Kombat olarak iki adet yeni silahımız ve silahımıza ekleyebileceğimiz yeni dürbünler ve namlular var. Bunlara V'nin apartmanında olan silah dükkanından, Wilson'dan veya oyun içinde düşen silahlardan erişebiliriz.Pek kullanılmayı tercih edilmeyen fırlatma bıçakları artık karakterimize otomatik olarak geri dönecek. İsterseniz manuel olarak da gidip toplayabilirisiniz.

Bilgisayar üzerinde yeni bir benchmark modu geldi. Bilgisayarınızın performansını daha sağlıklı şekilde test edebilirsiniz.

Ekonomik olarak da dengeler tekrar düzenlendi. Ödüllerden kazandığımız paranın miktarı arttı ve oyun için harcama yaptığımız ürünlerin fiyatları düşürüldü.

Uzun süredir bekleniyordu... Cyberpunk 2077'nin yeni nesil güncellemesi ve büyük yaması yayınlandı ile ilgili etiketler cyberpunk cyberpunk2077
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.