Uzman isimden Togg kredisi değerlendirmesi: “Aracın daha çok tercih edilmesini sağlayacak!” Togg kredisi nedir, şartları nelerdir?

Yakın zaman önce ilk teslimatları gerçekleştirilmiş olan yerli otomobil Togg T10X’in seri üretim süreci devam ederken yetkililerden gelen kredi açıklamaları vatandaşları heyecanlandırdı. Kredi desteği aracılığı ile Togg’a sahip olmanın hayalini kuran tüketiciler kredi detaylarını araştırmaya devam ederlerken uzman isimden önemli değerlendirmeler geldi. İşte o değerlendirmelere ilişkin ayrıntılar…

Yakın zaman önce ilk teslimatları gerçekleştirilmiş olan Togg T10X araçlar, trafikte boy göstermeye başladı. Yerli aracın ünü ülke sınırlarını aşarken çekilişe katılan 170 bin kişiden 20 binine Togg araçlarının teslim edileceği bildirildi. İlk model için başlangıç üretim hedefinin 1 milyon olduğu açıklanırken geçtiğimiz günlerde yetkili isimlerden gelen Togg kredisi müjdesi, tüketicileri heyecanlandırmayı başardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin Togg kredisine ilişkin önemli açıklamalarda bulunmalarının ardından söz konusu kredi paketine ilişkin araştırmalar hız kazandı. Kredi paketinin kapsamı, başvuru süreci, limiti, faiz oranı ve daha pek çok özelliği hakkında araştırmalarda bulunan tüketicilere, uzman isimden yeni açıklamalar geldi. CNN Türk’e konuşan otomotiv yazarı Halit Bolkan, Togg kredisi ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

“FİYATIN YÜZDE 70’İNİ BULABİLİR!”

Uzman isimden Togg kredisi değerlendirmesi: “Aracın daha çok tercih edilmesini sağlayacak!” Togg kredisi nedir, şartları nelerdir?

Düşük paketi 953 bin TL, orta paketi 1 milyon 55 bin TL ve üst paketi 1 milyon 215 bin TL seviyelerinden satışa sunulmuş olan Togg T10X için oluşturulan ancak henüz açıklanmayan kredi paketi ile ilgili değerlendirmede bulunan Bolkan, şu ifadeleri kullandı: “Uzun vadeli kredi ya da toplam fiyatın yüzde 50’si ila yüzde 70’i gibi kredi unsurları çıkabilir. BDDK’nın bu yönde birtakım sınırlamaları var. Belli fiyat aralıkları için belli yüzdelerde kredi kullanılabiliyor. Togg kredisi kapsamında belki buralarda değişiklikler yapılabilir.

SATIŞLARI ETKİLEYECEK!

Koronavirüs döneminde çip krizinin, fabrikaların tam kapasite ile çalışmalarının da etkileri ile otomotivde üretimin azaldığını belirten Bolkan, bu neden ile biriken bir talebin olduğuna dikkat çekti. Ülkemizde Ocak- Mart 2023 döneminde satış rekorlarının kırılmış olduğunu ifade eden uzman isim, Togg kredisinin aracın daha çok tercih edilmesine aracılık edebileceğini belirtti.

Uzman isimden Togg kredisi değerlendirmesi: “Aracın daha çok tercih edilmesini sağlayacak!” Togg kredisi nedir, şartları nelerdir? ile ilgili etiketler TOGG Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.