Uzaktaki sevgiliye yılbaşı mesajları 2022! Askerdeki sevgiliye romantik özlem dolu yeni yıl mesajı!

Uzaktaki sevgiliye yılbaşı mesajları 2022 yılının ilk saatlerinde onu unutmadığınızı göstermek adına oldukça önemlidir. Askerdeki sevgiliye göndereceğiniz romantik ve özlem dolu yeni yıl tebrik mesjalarını sizler için hazırladık.

Uzaktaki sevgiliye yılbaşı mesajları 2022 yılının ilk saatlerinde ve yeni yıl gecesinde en romantik ve duygusal anlara sahne olacaktır.

Sizde 2022’nin ilk saatlerinde sevgilinize romantik bir yılbaşı tebrik mesajı göndererek onun kalbini tekrardan kazanmayı ve onu asla unutmadığınızı mutlaka gösterin.

UZAKTAKİ SEVGİLİYE YILBAŞI MESAJLARI

Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan, arkadaşlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu yıllar olsun!

Yıllar her şeyi değiştiriyor biz hep aynı kalalım. Nice seneler aşkım.

Biricik aşkım yeni yılımız kutlu olsun.

Ben senin yüreğine adımı gözlerimle yazdım ve her busede okuyorum bir tanem. Beraber ve el ele nice senelere.

Onca yıl geçti sevgilim. Her yeni yıl bir şeyler getirdi. Bir şeyler götürdü bizden. Yılların bana en büyük getirirsi her zaman sen oldun. İyi ki varsın sevgilim.

Kalp midir insana sev diyen yoksa yalnızlık mıdır körükleyen? Sahi nedir sevmek; bir muma ateş olmak mı, yoksa yanan ateşe dokunmak mı? 2019 sana mutluluklar getirsin bir tanem.

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Yeni yıl, her şeyi yenilesin! Bir sen eskisi gibi kal bir tanem… Mutlu senelere…

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle. En içten sevgilerimle.

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle nice mutlu yıllara sevdiceğim.

Yeni yılda bütün güzellikler seninle olsun yeni yılın kutlu olsun sevgilim.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de, sana hep hep yeniden başlamak isterim. 2021 yılı kutlu olsun bir tanem.

Yeni yıl bize kutlu olsun. Yeni yıl sana da kutlu olsun sevgilim. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Uzaktaki sevgiliye yılbaşı mesajları 2022! Askerdeki sevgiliye romantik özlem dolu yeni yıl mesajı! ile ilgili etiketler Sevgiliye yeni yıl mesajları Sevgiliye yılbaşı mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.