Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle!

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle! TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, yeni bölümü ile bu akşam yayınlanacak. 4 Ocak akşamında yeni bölümde; Terken’in Nizamülmülk’ü ve Seferiye’yi zehirlediğinden emin olan Elçin, iki cesedin izine ulaşmıştır. Uyanış Büyük Selçuklu yeni bölümünü izlemek isteyenler ise araştırmalarına başladı. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle! Kuvel Kalesi alındı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle! TRT 1 ekranlarında büyük bir merakla takip edilen dizilerinden biri olan Uyanış Büyük Selçuklu, yeni bölümüyle yine izleyenlerinin karşısında. Yıldız ile Çağatay’ın evlenmesi herkesi derinden etkilemiştir. Ancak asıl mesele Ender ve Yıldız’a vurulacak olan ağır darbeden geçer. İşte Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle! Kuvel kalesi alındı mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle!

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Sencer, Faysal’ın kafilesini durdurarak Rüstem’i yakalamaya oldukça yaklaşmıştır. Ancak bu olay Tapar tarafından son anda engellenmiştir. Saraya gelen Tapar ve Sencer, Arslantaş, Rüstem’i saraya getirmeyi başarmıştı. Terken’in Nizamülmülk’ü ve Seferiye’yi zehirlediğinden emin olan Elçin, Firdevs üzerinden Terken’e bir tuzak hazırlayarak zehri yapan büyücünün mekanına ulaşır.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 15 BÖLÜM FULL İZLE

Ancak büyücüyü bulduğu yerde iki ceset vardır. Büyücü ile Nizamülmülk’ün ilacına zehri karıştıran Esma’nın cesetleri olduğu daha sonradan ortaya çıkmıştır. Andreas’ı savaşta mağlup eden ve onu ölümle cezalandıran Melikşah, ordusuyla birlikte Kuvel Kalesi’ne doğru yön almıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Uyanış: Büyük Selçuklu Uyanış Büyük Selçuklu 15. bölüm uyanış büyük selçuklu son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.