Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne?

TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan Uraz Kaygılaroğlu, performansı ile dikkat çekti. Dizinin yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyada beğeni mesajiları alan Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? Detaylar haberimizde...

TRT 1'in yeni başlayan dizisi Ege'nin Hamsisi'nde en çok dikkat çeken oyunculardan biri Uraz Kaygılaroğlu oldu. Sosyal medyada Kaygılaroğlu'nun performansına övgüler yağarken, izleyiciler başarılı oyuncuyla ilgili bilgilere ulaşmak için aramalar yaptı. Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? İlk bölümdeki performansı ile bu kadar dikkat çeken oyuncu ve yeni rolüyle ilgili bilgileri sizin için derledik.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne?


Ege'nin Hamsisi, bu akşam ilk bölümü ile TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Restoran sahibi Egeli ve Karadenizli iki aile arasındaki bazen komik bazen de duygu dolu olayların nlatıldığı dizinin ilk bölümünden dikkatleri üzerine çeken isim Uraz Kaygılaroğlu oldu. Deniz rolündeki performansı ile beğenilen Kaygılaroğlu, sosyal medyada izleyicilerden övgü dolu mesajlar aldı.

Dizide Bestemsu Özdemir'in canlandırdığı Zeynep Gerginoğlu'na ilk görüşte aşık olan Deniz'in o anları özellikle çok sevildi.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? - Resim : 2

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? - Resim : 3

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? - Resim : 4

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?
30 Haziran 1987 İstanbul doğumlu Uraz Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık Bölümü mezunu. Es Es ve Pis Yedili Güne gibi dizilerde rol aldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Harem adlı dizide de Feminen ağa rolüne hayat verdi. Türkiye ve Azerbaycan’da popüler olan “Baba Candır” dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırdı. Aynı zamanda Trt 1’de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu da yaptı. Kaygılaroğlu, son olarak TRT 1'de yayınlanmaya başlayan Ege'nin Hamsisi dizisinde rol almaya başladı.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? - Resim : 5

2010 yılında fazla kilolarından kurtulmak için diyet programına başlayan Uraz Kaygılaroğlu, iki yılda 140 kilodan 76 kiloya üştü.

2014 yılının Haziran ayında Melis İşiten’le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016’da kızları Ada dünyaya geldi.

DENİZ ÇINAR
Ege'nin Hamsisi dizisinde Kaygılaroğlu'nun canlandırdığı Deniz Çınar; Ege delikanlısı. Dürüst ve Mert... Hani derler ya kalıbının adamı... Hayatı kasabaya taşınan aile ile alt üst olur.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? - Resim : 6

EGE'NİN HAMSİSİ
Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal, eğlenceli olaylarla, iki farklı bölge kültürünün naif karşılaşmasının anlatıldığı dizi, yaz sezonuna damgasını vuracak.

İlk bölümü, 16 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek olan “Ege’nin Hamsisi” dizisinin çekimlerinin Karadeniz etabı, Rize’nin Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde yapıldı. Dizinin Ege çekimleri ise bölgenin incisi İzmir Seferihisar’a bağlı Sığacık’ta gerçekleştiriliyor. Dizi her Pazartesi, saat 20.00'de yayınlanacak.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Hangi dizilerde oynadı? Yeni rolü ne? ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu kimdir yeni rolü ne hangi dizilerde oynadı egenin hamsisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.