Ünlü rapçi Odry G'den Fatma Şahin için gençlere özel şarkı: Sovun vav mı gençlev?

Ünlü rapçi Odry G, Gaziantep Belediye Başkanı ve yeni dönem Cumhur İttifakı adayı Fatma Şahin için şarkı hazırladı. Büyük beğeni toplayan parçayı sosyal medya hesabında paylaşan Fatma Şahin'in "Ya Odry G arkadaşım iyi rapçisin, sevimli bir kardeşimizsin, şarkı için de teşekkür ederim ama şarkının sözlerinde de bana "R"leri söyletmemen de ne bileyim." notu gülümsetti.

Gaziantep Belediyesi, Gaziantep’in tüm güzelliklerini ve avantajlarını yaşamaları için Genç Kart uygulamasını hayata geçirdi. 

GENÇ KART İLE GENÇLERE SAYISIZ FIRSAT

Bilgisayardan kablosuz kulaklığa, ücretsiz toplu taşımadan Gaziantep’in en güzel mekanlarında indirim fırsatlarına kadar gençlere sayısız fırsat sunan Genç Kart ile Gaziantep her zamankinden daha enerjik ve dinamik bir kimliğe bürünüyor.

Genç Kart için ünlü rapçi Odry G bir şarkı hazırladı. Gaziantep Belediye Başkanı ve yeni dönem AK Parti Gaziantep Belediye Başkan adayı olan Fatma Şahin'e şarkıda da R'leri söyletmemeleri gülümsetti. 

GENÇLERİN DOSTU GAZİANTEP

Rap şarkısını sosyal medya hesaplarından paylaşan Gaziantep Belediyesi, "Gençlerin dostu bir Gaziantep için gençlerle birlikte yürümekten, onlar için hayatı kolaylaştıran uygulamalara imza atmaktan mutluluk duyuyoruz." notunu düştü. 

FATMA ŞAHİN: BANA "R"LERİ SÖYLETMEMEN DE NE BİLEYİM...

Beğeni toplayan şarkıyı Fatma Şahin de X (Twitter) hesabından yayınlarken şu ifadeleri kullandı:

"Ya Odry G arkadaşım iyi rapçisin, sevimli bir kardeşimizsin, şarkı için de teşekkür ederim ama şarkının sözlerinde de bana "R"leri söyletmemen de ne bileyim. 


Bu arada şarkıda da bahsi geçen Genç Kart uygulamamızı bu gece 23.59'a kadar indirip telefonunuza kurarsanız belki 5 bin eşofmandan birini alacaksınız. Unutmayın ilk 5 bin kişi kazanacak."

 

 

Ünlü rapçi Odry G'den Fatma Şahin için gençlere özel şarkı: Sovun vav mı gençlev? ile ilgili etiketler Fatma Şahin Gaziantep

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.