Ünlü psikolog Esra Ezmeci hizmet sektörüne giriyor... Şimdi de 'tanışma uygulaması' çıkaracak!

Ünlü psikoloj Esra Ezmeci sosyal medyada takipçilerinden gelen birbirinden şaşırtıcı soru ve itirafları verdiği yanıtlarla gündemden düşmüyor. Ezmeci'nin şimdi de, kadın ve erkeklerin tanışabildiği bir mobil uygulama çıkartacağını açıkladı.

36 yaşındaki uzman klinik psikolog Esra Ezmeci, Fox TV'de yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programıyla tanınırken sosyal medyadan gelen itiraf ve sorularla Ramazan ayında da olay olmaya devam ediyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, kitaplarında ve günlük yaşantısında insanlara  ve evli çiftlere tavsiyeler vererek ilişkileri kurtarmaya çalıştığını iddia ediyor. 

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen birbirinden şaşırtıcı itiraf ve sorular, "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

TANIŞMAK İSTEYEN KADIN VE ERKEKLERİ BULUŞTURACAK

Ezmeci'nin paylaştığı itiraflar da haber yapılarak kamuoyu ile paylaşılıyor. Ama bu kez Ezmeci'nin son paylaşımı eski paylaşımlarını geride bırakır cinsten. Takipçilerinden gelen itirafları paylaşmasıyla gündemden düşmeyen Psikolog Esra Ezmeci şimdi de çiftleri tanıştıracak. 

TANIŞMA UYGULAMASI ÇIKARACAK

Ezmeci'nin bir takipçisi sosyal medyadan Ezmeci'ye, "Tanışma uygulamanız ne zaman çıkacak" diye sordu. 

Ünlü psikolog Esra Ezmeci hizmet sektörüne giriyor... Şimdi de 'tanışma uygulaması' çıkaracak!

Ezmec'nin yanıtı ise 'Çok yakında' oldu.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci hizmet sektörüne giriyor... Şimdi de 'tanışma uygulaması' çıkaracak! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Esra Ezmeci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.