Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi!

42 yaşındaki ünlü oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura ile görüntülendi. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen ikili, ilişkileri hakkında sorulan sorulara cevap vermedi

Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki rolüyle tanınan ve sonrasında birçok projede yer alan Kaan Taşaner, bir süredir Seray Duru ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan Taşaner, önceki gün sevgilisiyle görüntülendi.

Bir alışveriş merkezinde Seray Dura ile alışveriş yapan Kaan Taşaner, genç sevgilisinin elini bir an olsun bırakmadı. Basın mensuplarına "Kolay gelsin" demekle yetinen oyuncu, alışveriş sonrası sevgilisiyle birlikte romantik bir akşam yemeği yedi.

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi!

SERAY DURU KİMDİR?

1979 doğumlu olan Kaan Taşaner'in oyuncu sevgilisi Seray Dura 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Seray Dura'nın İstanbul'daki özel bir üniversitenin Sahne Sanatları bölümünden mezun olduğu öğrenildi. Dura'nın oyunculuğun yanı sıra modellikte yaptığı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi! - Resim : 2

Taşaner, 2018 yılında kendisi gibi oyuncu olan Selin Şekerci ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırmıştı.

Ünlü oyuncu Kaan Taşaner, kendisinden 17 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi! ile ilgili etiketler Kaan Taşaner Seray Dura
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.