Ünlü oyuncu hastanelik oldu!

TRT1 ekranlarının her hafta büyük bir heyecanla izlenen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Han karakterine hayat veren ünlü oyuncu Birkan Sokullu hastanelik oldu. Geçtiğimiz gün Nişantaşı Amerikan Hastanesinden çıkarken görüntülenen ünlü isim, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Kadrosunda, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartma'nı büyük bir heyecanla devam ediyor. İzleyicileri TRT 1 ekranlarına kilitleyen dizide, Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu'nun hastanelik olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz gün, Nişantaşı'ndaki Amerikan Hastanesinden çıkarken görüntülenen Sokullu, gazetecilerin sağlık durumu ile ilgili sorduğu sorulara şu şekilde yanıt verdi:

KORKULACAK BİR DURUM YOK

 "Yürüyüş yaparken ayağını incittiği söyledi. Hastane çıkışı elinde reçetesiyle görüntülenen oyuncu, "Korkulacak bir durum yok. Geçenlerde yürüyüş yaparken ayağımı incittim. Şu anda iyiyim"

Ünlü oyuncu hastanelik oldu!

BİRKAN SOKULLU HAKKINDA

 1985'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Maltepe Üniversitesi'nde Radyo, Televizyon ve Sinema eğitimi almıştır. Üniversitede eğitim gördüğü senelerde aynı zamanda mankenlik yapmıştır. 2003'te katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olan Sokullu, 2008'de Melekler Korusun isimli dizide canlandırdığı Levent karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Hayat Şarkısı, Küçük Kadınlar, Melekler Korusun, Küçük Sırlar, Uçurum, Fatih ve Kurt Seyit, Şura ve Masumlar Apartmanı dizilerinde rol almıştır.

 

Ünlü oyuncu hastanelik oldu! ile ilgili etiketler Birkan Sokullu Ezgi Mola Farah Zeynep Abdullah masumlar apartmanı