Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı! Kendini TRT Barbaroslar’da Buldu! Kimse Beklemiyordu

Ünlü ve yetenekli oyuncu Pelin Akil, geçen kış sezonunun öncesine kadarki zamanı çocuklarının doğumundan dolayı dizilerden gelen teklifleri değerlendirmeden geçirmişti. Fakat ünlü ve yetenekli oyuncu Pelin Akil oldukça fenomen olan ve bilinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden teklif gelince reddetmedi. Gelen bu güzel teklifi kabul etmişti.

Ünlü ve yetenekli oyuncu Pelin Akil, geçen kış sezonunun öncesine kadarki zamanı çocuklarının doğumundan dolayı dizilerden gelen teklifleri değerlendirmeden geçirmişti. Fakat ünlü ve yetenekli oyuncu Pelin Akil oldukça fenomen olan ve bilinen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden teklif gelince reddetmedi. Gelen bu güzel teklifi kabul etmişti. 

Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı! Kendini TRT Barbaroslar’da Buldu! Kimse Beklemiyordu

Atv ekranlarında yayınlanan dizide Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer başrollerde oynuyorlardı. 6. sezonunda ise Pelin Akil bu kadroya dahil oldu. Yetenekli ve başarılı oyuncu Pelin Akil göstermiş olduğu performans ile göz doldurdu. Dizide ve hayranlarının gönlünde oldukça güzel yer edinmiş olan Pelin Akil Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden 6. sezonun son bölümünde diziden ayrıldı. 

Pelin Akil'in Yeni Dizisi Oldukça Merak Ediliyor 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinden 6. sezonda ayrılan Pelin Akil'in şimdi ne yapacağı merak ediliyor. Pelin Akil'in TRT 1'in yeni dizisinin Barbaroslar'da yer alacağı konuşuldu. Ünlü oyuncunun dizide yer alacağı imajı da belli olduktan sonra Barbaroslar dizisinde yer alacağı kesinleşti.

Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı! Kendini TRT Barbaroslar’da Buldu! Kimse Beklemiyordu - Resim : 2

Pelin Akil yeni sezonda TRT 1'in yeni dizisi olan Barbaroslar dizisinde yer alacak. Barbaroslar dizisinin ikinci fragmanında kısa bir yerde yerini aldı. Bu sayede yetenekli oyuncunun bu dizideki imajı da ortaya çıkmış oldu. Ama Pelin Akil'in bu dizide hangi rolde olacağı şu anlık tam bilinmiyor.  

Barbaroslar Dizisinin Konusu 

 

Pelin Akil'in yeni sezonda yer alacağı Barbaroslar dizisinin konusunda ise Barbaros Hayreddin Paşa'nın hikayesi anlatılacak. Akdeniz'in nasıl Türk Gölü haline geldiğini anlatan dizi oldukça büyük bir prodiksiyona sahip olacak.

Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı! Kendini TRT Barbaroslar’da Buldu! Kimse Beklemiyordu - Resim : 3

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerinde yer aldığı dizide geniş ve oldukça büyük oyuncu kadrosu ve senaryosuyla adından söz ettirecek. 

Ünlü Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı! Kendini TRT Barbaroslar’da Buldu! Kimse Beklemiyordu ile ilgili etiketler EDHO
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.