Ünlü manken Sibel Meriç'in 'erotik film' talebine ret

37 yaşındaki manken ve şarkıcı Sibel Meriç internet üzerinde kendi adıyla yayınlanan erotik filmlerin peşine düştü. Konuyla ilgili soluğu Sulh Ceza Hakimliğinde alan Sibel Meriç, yayınlanan erotik filmlerde kendisinin oynamadığını ancak kendisiymiş gibi lanse edilmesinin itibarını zedelediğini belirtti. Meriç, söz konusu sitelerin erişime engellenmesini talep etti. Hakimlik ünlü modelin talebini reddetti.

Sanat dünyasında iddialı giyim tarzı ve mankenlik geçmişiyle bilinen Sibel Meriç 2000 yılında internette yayınlanan erotik bir filmin peşine düştü. Sosyal medya ve internet sitelerinde Sibel Meriç'e ait olduğu iddia edilerek servis edilen filmden rahatsızlık duyan Meriç Sulh Ceza Hakimliğine başvurdu.

Ünlü manken Sibel Meriç'in 'erotik film' talebine ret


'FİLMLER BANA AİT DEĞİL ENGELLEYİN'

Ünlü mankenin avukatı tarafından hakimliğe sunulan dilekçede kendisinin 2000 yılında erotik bir filmde oynadığının iddia edildiğini, ancak bu kişinin kendisi olmadığını ifade etti. Meriç dilekçenin devamında özel hayatına kasıtlı olarak saldırıda bulunulduğunu yetişkin içerikli filmlerle isminin geçirilerek zarar verme saikiyle hareket edildiğini belirtti.

Ünlü manken Sibel Meriç'in 'erotik film' talebine ret

HAKİMLİK TALEBİ REDDETTİ

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Onlarca film sitesi ve sosyal medya platformlarında yayınlanan filmlerde fotoğraflarının da bulunduğunun altını çizen Sibel Meriç söz konusu linklerin erişime engellenmesini talep etti. Dilekçeyi inceleyen nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği Sibel Meriç'in erişim engeli talebini reddetti.

 

Ünlü manken Sibel Meriç'in 'erotik film' talebine ret ile ilgili etiketler Sibel Meriç sulh ceza hakimliği
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.