Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü açıkladı! Fotoğraf ilk kez yayınlandı...

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesi eski CHP lideri Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü ilk kez yayınlandı. İşte protokoldeki maddeler..

Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan ittifakın ilk kez fotoğrafları ortaya çıktı.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Özdağ, "Bu protokolü eleştiren 6’lı masa birleşenlerine ve CHP içinden protokole karşı çıkanlara cevap veriyorum" dedi.

PROTOKOLÜN FOTOĞRAFI İLK KEZ YAYINLANDI

Paylaşılan görselde şu ifadeler yer aldı:

1- İçişleri Bakanlığı ve iki Bakanlık olmak üzere 3 Bakanlık.

2- Güvenlik, Adalet ve Ekonomi bürokrasisi öncelikli olmak üzere, görüş birliği sağlanan Bakan Yardımcılıklarının Zafer Partisi'ne tahsis edilmesi.

3- Zafer Partisi'ne tahsis edilen makamlar ve bağlıları konusundaki atamalarda Ümit Özdağ ile birlikte karar alınması.

4- Zafer Partisi'nce deruhte edilen Bakanlıkların teşkilat yapıları, görevlendirme esasları 14 Mayıs 2023 seçimlerinden önce olduğu gibi değiştirilmeden devam ettirilmesi.

Kapsam: Bu protokol, Zafer Partisi ile Millet İttifakı Bileşenleri arasında, Cumhurbaşkanlığı İkinci tur seçiminde ve sonraki süreçte yapılacak iş birliği esaslarını kapsamaktadır.

Amaç: 21 yıllık AK Parti hükümetlerinin yarattığı sosyal yıkım, yolsuzluk, yoksulluk, devlet krizi, sığınmacı sorunu, rant-borç-talan ekonomisi ve neden olduğu ağır ekonomi sorunları ve toplumun siyasi kutuplara bölünmesine karşı devletin yeniden düzenlenmesi; milli birlik ve beraberliğin sağlanması, yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar ve ağır ekonomi sorunlarının çözümü, Türkiye için ağır bir güvenlik ve demografi sorunu oluşturan sığınmacı ve kaçakların gönderilmesi için ortak çalışma ve iş birliği detaylarının tespit edilmesidir.

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü açıkladı! Fotoğraf ilk kez yayınlandı...

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı gizli protokolü açıkladı! Fotoğraf ilk kez yayınlandı... ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.