Ümit Özat neden son anda Memleket Partisi'nde yer almadı? Dikkat çeken Sedat Peker detayı

Teknik direktör Ümit Özat, Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'nde siyasete girme kararından vazgeçtiğini açıkladı. Ankara kulislerinde dolaşan iddiaya göre, Özat'ı partinin Kurucular Kurulu listesinden çıkaran Genel Başkan Muharrem İnce oldu. İnce'nin bu kararında 'Sedat Peker' ayrıntısının etkili olduğu öğrenildi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Memleket Partisi'nin kuruluş sürecinde yer alan Teknik Direktör Ümit Özat'ın partinin MYK Üyesi olcağı iddiaları ortaya atılmıştı. Özat, sonrasında yaptığı açıklamada ise babasının telkinleri sonrası siyasete girme kararından vazgeçtiğini söylemişti.

SuperHaber'in Ankara kulislerinden aldığı bilgilere göre, Muharrem İnce ve Ümit Özat aylar önce ortak bir arkadaşları aracılığı ile İnce'nin Ankara Yaşamkent'teki ofisinde bir araya geldiler. Özat ve İnce Fenerbahçe ile ilgili uzun ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

ÜMİT ÖZAT, İNCE TARAFINDAN KURUCULAR KURULUNA ALINDI

Memleket Hareketi’ni başlatan Muharrem İnce, Özat dahil bir çok kişi ile görüştükten sonra parti kurma hazırlıkları içine girdi. Partisi için Ankara’da bir genel merkez binası tutan İnce, Özat’ı da partinin Kurucular Kurulu üyesi olmaya ikna ederek, WhatsApp’taki “Kurucular Kurulu” grubuna aldı.

ÜMİT ÖZAT 45 GÜN WHATSAPP KURUCULAR GRUBUNDA KALDI!

Yeni kurulacak partinin kurucular kuruluna alınan Ümit Özat, yaklaşık 45 gün boyunca WhatsApp grubunda yer aldı. Bu süre içinde Özat'ın MYK üyesi olacağı ile ilgili haberler çıktı. Çıkan haberlere ise Memleket Hareketi'nin gönüllüleri tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA, “ÖZAT’I İSYEMİYORUZ!” MESAJLARI YAZILDI!

Ümit Özat'ın sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öven açıklamaları ile Sedat Peker ile samimi görüntülerinin yer aldığı fotoğrafını paylaşan gönüllüler, Özat'ı Memleket Hareketi'nde istemediklerinin altını çizdi.

MUHARREM İNCE, ÜMİT ÖZAT’I SEDAT PEKER YÜZÜNDEN ALMADI!

Sosyal medyada ortaya çıkan tepkiler sonrası harekete geçen Muharrem İnce'nin Ümit Özat'ı arayarak kendisine kurucular kurulunda yer veremeyeceğini kibar bir dille anlattığı öğrenildi. Özat’ın ise İnce'yi anlayışla karşıladığı belirtiliyor. İki ismin siyaset dışında dostluklarının sürdüğü de gelen haberler arasında yer alıyor.

ÖZAT’IN ADI KURUCULAR KURULU LİSTESİNDEN ÇIKARILMIŞTI!

Öte yandan Memleket Partisi Ankara’daki genel merkez binasının açılışı sırasında Özat'ın adının partinin internet sitesindeki kurucular kurulu listesinde yer aldığı iddia edildi. Açılışta, Özat'ın adının okunmaması sonrası internet sitesinden çıkarıldığı belirtiliyor.

Ümit Özat neden son anda Memleket Partisi'nde yer almadı? Dikkat çeken Sedat Peker detayı ile ilgili etiketler Ümit Özat Muharrem İnce Sedat Peker Memleket Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.