Ukrayna ile Rusya krizi kripto piyasasını vurdu! İşte 23 Şubat Bitcoin ve Ethereum yeni fiyatı!

Yeni haftada Çarşamba gününde kripto paralarda sert düşüş yaşanıyor. Putin’in Ukrayna açıklamaları sonrasında Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ve Altcoin’lerde gerileme devam ediyor. Peki 23 Şubat’ta BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu?

Son haftalarda özellikle kripto para piyasalarında gözler Rusya ile Ukrayna arasındaki krize çevrildi. Rusya’nın Ukrayna sınırındaki askeri varlığını artırması olası bir işgal girişimini hızlandırırken Ukrayna ordusu ile Rusya yanlısı ayrılıkçıların çatışmaları bölgede krizin tırmanmasına sebebiyet verdi.

Rusya’nın Ukrayna sınırındaki faaliyetlerine yönelik NATO ve ABD’den yapılan açıklamalar ise krizi küresel bir boyuta getirdi. Ukrayna krizindeki riskleri fiyatlayan kripto para piyasasında son günlerde kayıplar hızlanmıştı. Bitcoin geçtiğimiz hafta 44 bin dolar seviyelerinden yönünü aşağı çevirerek düşüşe geçmişti.

Ukrayna ile Rusya krizi kripto piyasasını vurdu! İşte 23 Şubat Bitcoin ve Ethereum yeni fiyatı!

Bitcoin ne kadar 22 Şubat

Bitcoin'in en düşük fiyatı: 504,872.92 TL
Bitcoin'in en yüksek fiyatı: 528,721.54 TL

Ethereum ne kadar 22 Şubat

Ethereum en düşük TL fiyatı: 34,605.19 TL
Ethereum en yüksek TL fiyatı: 36,510.55 TL

Dogecoin ne kadar 22 Şubat

Dogecoin en düşük TL fiyatı: :1.73 TL
Dogecoin en düşük TL fiyatı: 1.82 TL

Ripple (XRP) ne kadar 22 Şubat

Ripple TL fiyatı: 9.89 TL
Ripple 24 saatlik işlem hacmi 47,613,754,399 TL

Ukrayna ile Rusya krizi kripto piyasasını vurdu! İşte 23 Şubat Bitcoin ve Ethereum yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Bitcoin Kriptp Paralar ethereum
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.