Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında?

Gelecek sezonun en iddialı dizileri arasında yer alması beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alacak olan Uğur Güneş'in hayatı, yaşı ve dizileri büyük merak konusu oldu. Peki, Uğur Güneş kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? Kaç yaşında? Merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde...

Yeniden Başla, Benim İçin Üzülme, Urfalıyam Ezelden, Diriliş Ertuğrul, İsimsizler gibi dizilerde rol almış olan ve gelecek sezonun en iddialı dizileri arasında yer alması beklenen ''Bir Zamanlar Çukurova'' dizisinde rol alacak olan Uğur Güneş'in hayatı yaşı ve dizileri büyük merak konusu oldu. Peki, Uğur Güneş kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? Kaç yaşında? Merak edilen tüm soruların cevabı haberimizde...

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında?

Uğur Güneş, 13 Ocak 1987 tarihinde Ankara’da doğdu. 1 erkek 1 kız kardeşi vardır. Çocukluğu Ankara’da geçmiştir. Aslında çocukluğunda hep reklamcı olma hayalı vardı. Fakat lise yıllarındayken bir arkadaşının sayesinde Ankara Sanat Tiyatrosu ile tanıştı. Arkadaşının bu katkısıyla oyunculuk dünyasına adım attı. Ankara üniversitesi Dil Tarih Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerinde dersler aldı. Daha sonra İstanbul’a gelerek 2011 yılında Yeniden Başla adlı dizide Eray karakteri ile ilk rolünü alarak oyunculuk camiasını katıldı. Diriliş Ertuğrul adlı dizide canlandırdığı Tuğtekin karakterindeki başarısıyla gözde oyuncuların arasında yerini aldı. İzlenme rekorları kıran İsimsizler adlı dizide Kaymakam Fatih karakteri ile fenomen olmuş bir oyuncudur. Uğur Güneş, başarılı performansı ve yakışıklığıyla dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, Google arama motorunda en çok arananlar listesine girmiştir.

 

UĞUR GÜNEŞ HAKKINDA

 Adı- soyadı: Uğur Güneş
Doğum tarihi: 13 Ocak 1987
Doğum yeri: Ankara
Kilosu: 77 kg
Boyu: 181 cm
Göz rengi: Ela
Saç rengi: Siyah
Burcu: Oğlak burcu
İlişki durumu: Bekar
En sevdiği kitap: Polonya’da Bir Kuş Var
En sevdiği şarkı: Evlerinin Önü Yonca
En sevdiği film: Canım Kardeşim

''BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA''NIN AFİŞLERİ YAYINLANDI 

Gelecek sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin afişini seyirciler seçecek! Atv kanalının resmi Instagram sayfası üzerinden yapılan paylaşımla afişler, izleyicilerin beğenisine sunuldu. ATV Instagram kanalında yayınlanan 6 afişten en beğenileni Günaydın Gazetesi'nde yayınlanacak.

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 2

İŞTE DİĞER AFİŞLER...

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 3

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 4

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 5

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 6

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? - Resim : 7

Dizide Vahide Gördüm ''Hünkar'', Murat Ünalmış ''Demir'', Uğur Güneş 'Yılmaz'', Hilal Altınbilek ''Züleyha'' karakterlerini canlandıracak.

ATV

Genç kuşağın çocukluk çağından beri gayet iyi bildiği, Türkiye’nin önde gelen kanallarından olan ATV, 12 Temmuz 1993 yılında test yayınına başlayarak kurulmuştur. Kanal, normal yayın hayatına ise birkaç ay sonra; 9 Eylül 1993 yılında başlamıştır. ATV’nin kurucusu Dinç Bilgin olsa da; günümüze gelinceye kadar sık sık el değiştirmiş ve çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Aslına bakarsak; en başta ATV’nin kuruluşuna öncü olan üç grup vardı. Dinç Bilgin (Bilgin Grubu), Hüznü Özyeğin (Fiba) ve Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu).. Bu üç oluşumun meydana getirdiği Satel adlı şirket ile ATV’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Fakat daha sonra Özyeğin; hisselerini iki ortağa devrederek ATV’den ayrıldı. Çünkü tüm zamanını ve enerjisini Finansbank’ın büyümesine vermek istiyordu. Böylece Satel grubunu Bilgin ve Çukurova olmak üzere iki grup yönetmeye başladı. İlerleyen zamanda bu iki grup arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonucunda Dinç Bilgin bir şekilde ATV’de kontrolü eline aldı, tüm isim haklarını Merkez Yayıncılık’a devretti ve kanal bu şekilde yayın hayatına devam etti.

Bugün ATV kimin?

2002 yılında ise kanal Ciner Grubu’na devredilmiş ve yayın hayatına bu şekilde devam etmiştir. 2007 yılında da Çalık Holding’in şirketlerinden biri olan Turkuvaz AŞ’ye satılmıştır. Sabah gazetesi ile sürekli aynı kaderi paylaşan ATV’nin bu gazeteyle aynı sahipleri olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Bugün ATV’de yayınlanan diziler şunlardır:

-Karadayı (2012’den beri)

-Kaçak (2013’ten beri)

-Kara Para Aşk (2014’ten beri)

-Kertenkele (2014’ten beri)

Ayrıca Bedel, Sevdam Alabora, Kara Ekmek, Racon, Eve Dönüş gibi ilerleyen zamanda yayınlanması planlanan diziler de bulunmaktadır.

Diziler dışında ATV; “Kim Milyoner Olmak İster?”, “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” gibi programlarla da izleyicisine hizmet etmiştir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan ayında Nihar Hatipoğlu’nun iftar ve sahur programlarının yayınlanmasıyla da kanal değerini ve izlenme oranını epey arttırmıştır..:)

Yeni dizilerden ve programlardan arta kalan vakitlerde ise Adanalı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe ve Bugünün Saraylısı adlı dizilerin tekrar bölümleri yayınlanmaktadır.

Yayına başlamasından günümze kadar ATV’de toplam 270 cıvarında dizi yayınlanmıştır. (Bitirilen ve yarım kalanlar beraber) . 70’ten fazla da yarışma ve komedi programı da bu kanalda emek vermiştir.

2015 yılına geldiğimizde ATV; Turkuvaz Medya Grubu’nun himayesinde Türkiye, Azerbaycan, Avustralya, Romanya, ABD ve birçok Avrupa bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel merkezi Beşiktaş’tadır. ATV Avrupa, a Haber, a Spor, Minika çocuk, Minika Go gibi kanallarla farklı kitlelere hitaben de yayın yapmaktadır.

ATV FREKANSI 

–Türksat 4A: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–DFH network: 1. Kanal

–Türksat TKGS: 2. Kanal (HD), 670. Kanal (SD)

–D-Smart: 25. Kanal (SD/HD)

–Digitürk: 25. Kanal (SD), 325. Kanal (HD)

–Filbox: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–Kablo TV: S 7 (SD)

Teledünya: 7. Kanal (SD), 24. Kanal (SD)

Uğur Güneş kimdir? Bir Zamanlar Çukurova Uğur Güneş kaç yaşında? ile ilgili etiketler Bir Zamanlar Çukurova uğur güneş kaç yaşında boyu kaç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.