Ufak Tefek Cinayetler 23.bölüm fragmanı izle!

Star Tv ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler 22.bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Merve gelen boşanma protokolünü imzaladı ve boşanma süreci başladı. Serhan ve Merve'nin boşanma davasında olacaklar herkes tarafından merakla bekleniyor. Arzu ise bir süre Sarmaşık'tan uzaklaşıyor. Hikayesi ile olduğu gibi dizi oyuncu kadrosu ile de seyircilerin büyük beğenisini topluyor. Yönetmen koltuğunda; Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer oturuyor. Haftaya yeni bölümde neler olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 23.bölüm fragmanı izle! Detaylar haberimizde...

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Ufak Tefek Cinayetler tüm heyecanı ile devam ediyor. Bu akşam 22. bölümü izleyiciler ile buluşan dizide Burcu sahte doktor raporu alabilmek için çabalıyor. Merve ve Pelin'in ise Tunç Hoca ile neler olacağı soluksuz izleniyor. Merve ve Serhan ise boşanma davası sürecine girdi.Taylan, Serhan ve Mehmet beraber teknede buluşup sohbet ediyorlar. Gerilim dolu bölümleri ile her haftaya damga vuran yapımda neler olacağı merak ediliyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 23.bölüm fragmanı izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

cats_14

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık şimdi her zamankinden daha zehirli ve tehlikeli. Yalan beyanlar havada uçuşuyor, gerçekler derinlere gömülüyor ve yine kazanan, korkuya yatırım yapan mı olacak? Merve ve Serhan'ın boşanma davası geldi çattı. Aksaklar dağılıyor. Tam Merve sigorta kutusu gibi her şeyi birbirine bağladı derken olaylar beklenmedik bir şekilde gelişiyor ve Merve’yle Pelin kendilerini bir anda ıssız ormanda Tunç’la baş başa buluyor!

21.BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 20.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Silahlar çekildi, 4 kadın birbirine saldırıyor. Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacak. En delikanlıyı yiyecek bu Sarmaşık! İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ne oluyorsa o düğünde oluyor. Gözleri artık kan bürüdü. Bu düğünün olmamasını isteyen kim? Olmasını isteyen kim?

19.BÖLÜM ÖZETİ

Arzu, Merve'nin yalanını, Oya da Burcu’nun oyunu çözüyor. Şimdi ikisi için de kara günler başlıyor. 5 kadın zincirleme birbirini zehirlemeye başlıyorlar. Çember git gide daralıyor. Artık biri birinden kurtulmak zorunda! Merve, Arzu ve Oya ittifakını tek hamleyle dağıtıyor. Arzu da Oya'ya düşman oluyor. Sonunda sarmaşık Oya'yı kuşatıyor.Ve Kemal Başkomiser korkunç bir sırrı öğreniyor! Görülen o ki; bu araştırdıkları, işlenen ilk cinayet değil! Kadınların savaşı aslında daha şimdiden "can alma" seviyesine geliyor.

gokce-bahadir-sli
GÖKÇE BAHADIR

Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de VJ'lik, ardından Show TV'de Sinyal programının sunuculuğunu yaptı. Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller gibi dönemin başarılı dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini canlandırdı ve geniş kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan JoJo adlı çocuk programını sundu. Yaprak Dökümü dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kanal D de yayınlanan Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile daha çok ünlenmiş ve ödüller almıştır. Star tv'de yayınlanan Aramızda Kalsın isimli dizide Yadigâr karakterini canlandırmıştır. Oyuncu Hatırla Gönül dizisinde Gönül karakterini canlandırmıştır. 2017 yılında Kanal D'de yayınlanmaya başlamış olan Adı Efsane dizisi, başrol oynadığı diğer bir yapımdır. 20. bölümde diğer başroller Erdal Beşikçioğlu ve Rojda Demirer'in yaptığı gibi, diziden ayrılmıştır.

18.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarmaşık'ta büyük kapışma!

Burcu, hamileymiş haberi siteye bomba gibi düşüyor! Hemen saflar tutuluyor. Kim eski eşin yanında duracak, kim metresin tarafına geçecek! Savaş ışık hızıyla Oya - Merve kapışmasına dönüşüyor. Oya bir yandan bastırırken, Merve bütün kudretini kullanıyor. Filler tepişirken çimenler eziliyor. Bugüne kadar sürekli ezilen Arzu ise artık canavarlaşıyor. Merve'nin hırsız yalanını sonunda biri yakalayacak. Üstelik kanıtıyla birlikte. Merve fırtına gibi eserken, kim çekecek yeri altından? Pelin mi Oya mı Arzu mu?

UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıyor… Merakla Beklenen diziden ilk kare geldi.Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler'in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil'in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni topladı.

Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler'in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular. Tanıtım çekimleri için bir araya gelen kadınların keyifli anları objektiflere de yansıdı.

Ufak Tefek Cinayetler, bir Türk gerilim televizyon dizisi. İlk bölümü 24 Ekim 2017'de Star TV'de yayınlandı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen yer almaktadır.120 dakikalık bölümleriyle çekilen Ufak Tefek Cinayetler, gerilim, polisiye ve üstü kara mizahlı bir şekilde sunuluyor. Dizinin senaristi Meriç Acemi, "diziyi önce ileri, sonra geri sarmanın" dünyada bir trend olduğunu söyledi ve bu dizinin diğer Amerikalı televizyon dizilerine çok benzetilmesinin nedeninin de bu olduğunu belirtti.

Ufak Tefek Cinayetler 23.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Ufak Tefek Cinayetler 23bölüm fragmanı izle yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.