Ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak? Nakdi ücret desteği yattı mı?

Ücretsiz izin maaş desteği olarak da bilinen nakdi ücret desteği ödemeleri ile ilgili son tarih açıklığa kavuştu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ödeme tarihlerine ilişkin olarak bir son dakika açıklaması yaptı. Peki, ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak?

Ücretsiz izin maaş desteği alan kişilerin beklediği haber Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk yaptığı açıklamada ödemelerin gerçekleştirileceği tarihi duyurdu.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, ödemelerin banka hesapları üzerinden yapılacağını, sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olanların ise ödemeleri PTT aracılığıyla alacağını anımsattı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, "Nakdi ücret desteği ödemeleri 9 Şubat tarihinde yapılacak." ifadesini kullandı.

ÜCRETSİZ İZİN MAAŞ DESTEĞİ YATTI MI?

Buna göre ücretsiz izin maaş desteği alan kişiler ocak ayının ödemelerini 9 Şubat 2021 Salı günü almaya başladılar. Ödemeler daha önceden belirtilen sistemde kayıtlı banka hesapları üzerinden yapılacak. Kayıtlı hesabı olmayan kişiler ise ödemelerini PTT aracılığıyla alabilecekler.

 

Ücretsiz izin maaş desteği ne zaman yatacak? Nakdi ücret desteği yattı mı? ile ilgili etiketler ücretsiz izin maaş desteği nakdi ücret desteği
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.