Üç yıl önce evinin banyosunda düşen Mehmet Ali Erbil ikinci kez düştü! Sağlık durumu nasıl?

Ünlü şovmen, sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil, üç yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalan 64 yaşındaki Erbil, talihsiz bir kaza daha geçirdi.

Yaklaşık iki yıl önce evinin banyosunda düşerek kaburgasını zedeleyen Mehmet Ali Erbil, tedavi altına alındığı hastanede zor dönemlerden geçmişti. Yaralandıktan sonra kaçış sendromu adı verilen hastalığı nüksettiği açıklanan Mehmet Ali Erbil, uzun bir süre hastanede gözetim altında kalarak tedavi olmuştu. Erbil’in yeniden talihsiz bir kaza daha geçirdiği öğrenildi.

ERBİL'İN SON SAĞLIK DURUMU

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre; Mehmet Ali Erbil’e nazar değdi. Evinde düşen Erbil'in apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Bir gün hastanede kalan Mehmet Ali Erbil, şu an evinde dinleniyor.

ERBİL'İN GÖZYAŞLARI

Ünlü şovmen, geçtiğimiz günlerde Jülide Ateş'in sunduğu '40' programına katılmıştı. Mehmet Ali Erbil, çocukluk yıllarını anlatırken izleyenleri duygulandırmıştı. Çocukluğunda yaşadığı zor dönemleri anlatan Erbil, annesini sevemediğini anlatırken gözyaşlarına boğulmuştu.

 

Üç yıl önce evinin banyosunda düşen Mehmet Ali Erbil ikinci kez düştü! Sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil kaçış sendromu