Üç Kuruş'un Kartal'ı ile ipler kopuyor! Kaygılaroğlu ile yönetmen arasında fırtınalar esiyor!

Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu’nun yönetmen Sinan Öztürk ile kavga ettiği iddia edildi.

Ay Yapım dizilerinden biri olan ve sezona damgasını vuran Üç Kuruş dizisi hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Pazartesi akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterini canlandıran Kaygılaroğlu’nun yönetmen Öztürk ile kavga ettiği iddiaları herkesi şaşkına çevirdi.

İddialara göre; Kaygılaroğlu, geçen günlerde yoğun iş programından dolayı bunalarak seti terk etmek durumunda kaldı. Kaygılaroğlu'nun çok yorulduğunu söyleyerek işi bırakıp gittiği gün tekrar geri dönmediği belirlendi. Ertesi gün sete geri geldiğinde ise yönetmen Sinan Öztürk oyuncu ile tartışmaya başladı.

Üç Kuruş'un Kartal'ı ile ipler kopuyor! Kaygılaroğlu ile yönetmen arasında fırtınalar esiyor!

Yakın çevresine yeterince dinlenemediğini belirten Kaygılaroğlu'na Ay Yapım firmasından uyarı geldiği iddia edildi. Mesai saatinde seti terk eden veya sete gelmeyen oyuncular hakkında tutanak tutulması gerekliliği daha önceden biliniyordu.

Üç Kuruş'un Kartal'ı ile ipler kopuyor! Kaygılaroğlu ile yönetmen arasında fırtınalar esiyor! - Resim : 2

Ancak Kaygılaroğlu hakkında ilk kez böyle bir olay yaşandığı için tutanak tutulmadığı ifade edildi.

 

Üç Kuruş'un Kartal'ı ile ipler kopuyor! Kaygılaroğlu ile yönetmen arasında fırtınalar esiyor! ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Ay Yapım Üç Kuruş Sinan Öztürk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.