Üç Kuruş dizisinin yıldız oyuncusu Kartal Tibet'in üvey oğlu çıktı!

SHOW TV ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi Üç Kuruş'un yıldız oyuncularından Civan Canova'nın, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Kartal Tibet'in üvey oğlu olduğu ortaya çıktı.

Ankara doğumlu usta oyuncu Kartal Tibet, henüz çocuk yaşta tiyatroyla tanıştı. Beden eğitimi öğretmenliği alan Tibet, sonrasında Hukuk fakültesinde okudu. Ancak kalbindeki oyunculuk aşkını söndüremeyen yıldız, tiyatroyu meslek olarak seçti. Hacettepe Üniversitesi'nde Oyunculuk bölümünü bitiren Tibet, 1965 yılından itibaren birçok projede oyuncu, senarist ve yönetmen olarak yer aldı.

Üç Kuruş dizisinin yıldız oyuncusu Kartal Tibet'in üvey oğlu çıktı!

OĞLU UÇ KURUŞ DİZİSİNİN YILDIZI OYUNCUSU

Kartal Tibet, 1963 yılında Gündüz Tibet ile dünyaevine girdi. Bu evlilikten Kanat ve Kumru adında iki çocuğu oldu. Ayrıca Tibet; Atiye, Çiçek Taksi, Karadayı, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Civan Canova'nın da üvey babasıdır.

Civan Canova, şimdilerde başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un paylaştığı Üç Kuruş dizisinde 'Oktay Çaka' karakterine hayat vermektedir.

 Üç Kuruş dizisinin yıldız oyuncusu Kartal Tibet'in üvey oğlu çıktı! - Resim : 2

Annesi ve babası ayrıldıktan sonra anneannesi tarafından büyütülen Civan Canova, Kartal Tibet'in 58 yıl evli kaldığı Gündüz Sencer'in oğlu.

 

Üç Kuruş dizisinin yıldız oyuncusu Kartal Tibet'in üvey oğlu çıktı! ile ilgili etiketler Kartal Tibet Civan Canova Üç Kuruş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.