Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan Hayatının Hatasını Yaptı! Üç Kız Kardeş 24. Bölümde Neler Oldı?

Kanal D'nin Salı akşamlarında damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş'te heyecan dinmiyor. İclal Aydın'ın romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan hayatının hatasını yaptı. Üç Kız Kardeş yeni bölümünü merak edenler için tüm detaylar haberimizde.

Türkan ve Somer'in kaldığı otele giden Mine'nin Türkan'ın gerçekleri öğrenmesine sevindiği görüldü. Mine gerçekleri anlatmaya başlayınca Türkan çıldırdı odayı terk etti. Somer'in tüm yalvarmaları ve ikna çabaları sonuçsuz kaldı.

Üç Kız Kardeş dizisi 24. bölümde, Somer Türkan'ın peşinden koştu. Ancak Mine, "Gidersen, kendimi atarım" diyerek balkona gösterdi. Tehditlere aldırmayan Somer tam gaz devam etti.

Mine'nin intihar etmesinden dolayı olay yerine gelen polis, Türkan ve Somer'i gözaltında aldı. Mine'nin itldiğini ya da intihar ettiğini anlamak için karakola gidildi.

TÜRKAN KOŞA KOŞA MİNE'YE GİTTİ

Karakoldan kurtulan Türkan Mine'nin yanına gitti. Sedyede kendisine, "Kızım sana emanet" dedi.

Mine'nin ameliyattan çıkmasını bekleyen ve gerekli olur diye kan veren Rüçhan, ameliyathane kapısından ayrılmadı. Ameliyattan çıkar çıkmaz doktorlara sağlık durumu soran Rüçhan, Doktordan "Durumu kritik, takip edeceğiz. Eğer gerekli olursa bir ameliyat daha gerekebilir" dedi.

Üç Kız Kardeş 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

 

Üç Kız Kardeş Dizisinde Türkan Hayatının Hatasını Yaptı! Üç Kız Kardeş 24. Bölümde Neler Oldı? ile ilgili etiketler Üç Kız Kardeş Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.