Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu: Tuzak dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

Yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanan Tuzak dizisiyle ilgili detaylar merak ediliyor. Tuzak dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? İşte Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu ile ilgili bilgiler…

TV8'in yeni sezon dizisi "Tuzak" güçlü oyuncu kadrosu ve konusuyla araştırma konusu olmaya başladı. Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturacak. Etkileyici bir intikam hikayesi izlemek isteyenler için Tuzak dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile iddialı projeler arasında yer alacak.

TUZAK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ KANALDA?

Tuzak dizisinin çekimlerine ağustos ayında başlanacak; TV8 yönetimi ise Tuzak dizisini ekim ayında yayına alacak.

Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu: Tuzak dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda?

TUZAK DİZİSİ KARAKTERLERİ VE OYUNCULARI

Talat Bulut (Aslan)

Akın Akınözü (Umut)

Bensu Soral (Çiçek)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

İlayda Çevik (Luna)

Yağız Can Konyalı (Mete)

Sıla Türkoğlu

Usta aktör Talat Bulut’un Aslan adlı iş insanına hayat vereceği dizinin ekibine Rıza Kocaoğlu (Güven), İlayda Çevik (Luna) ve Yağız Can Konyalı (Mete), Akın Akınözü (Umut), Bensu Soral (Çiçek) gibi isimler yer alacak. Çiçek dizide hırslı ve intikam duygusu ile yanan bir kızdır.

Onur Durmaz, Tuzak’ta Ali rolüne hayat verecek ve bir hacker genç olarak dizinin hikâyesinin etkin rolleri arasında yer alacak.

Akın Akınözü ‘Avukat Umut’ karakterini canlandıracak. Oyuncu, bugüne kadar canlandırmadığı bir karakter ile adaletin temsilcisi olmaya çaba harcayacak. Talat Bulut ise Yasak Elma dizisinde olduğu gibi yine bir iş insanını canlandıracak ve ‘Aslan’ karakterine hayat verecek.

Tuzak dizisi oyuncuları ve konusu: Tuzak dizisi ne zaman başlıyor, hangi kanalda? ile ilgili etiketler tuzak dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.