Tüyler ürperten görüntüler! Fareleri su dolu küvete attılar...

Avustralya son aylarda kemirgen veba salgınıyla karşı karşıya. Mahsulleri de mahvederek bölgedeki geçim kaynaklarını sıkıntıya sokan bu durum salgının son on yılın en kötü veba salgını olduğu belirtildi. Tehlikede kalan çiftçiler ise fareleri su dolu küvete atıp boğularak can vermeleri için derme çatma bir düzenek kurdu. İşte o tüyler ürperten video...

Avustralya'nın bazı kesimlerinde son aylarda yaşanan fare salgını çiftçileri de mahvetti. Mahsullerini kemirgenlerden kurtarmak isteyen çiftçiler kendi imkanlarıyla sorunu çözmeye kalkıştı. 

ÇİFTÇİLER EL YAPIMI TUZAK KURDU

Avustralya'yı kasıp kavuran kemirgen vebasına derme çatma bir tuzak kuran çiftçiler, oluşturdukları ev yapımı fare kapanında, topladıkları fareleri su dolu bir küvete aktararak ölümlerine sebep oluyor. 

 

Tüyler ürperten görüntüler! Fareleri su dolu küvete attılar... - Resim : 2

FARELER BİRBİRİNİ YEMEYE BAŞLADI

Queensland, Victoria, Yeni Güney Galler ve Güney Avustralya'nın kırsal kesimleri mahsul ve dolayısıyla geçim kaynaklarının mahvolduğu son on yılın en kötü vebalarından biriyle karşı karşıya. Çiftçiler, bu tehlikeli veba salgınında farelerin birbirlerini yemeye başladığını belirtti.

 

 

KONTEYNERE RAMPA KURDU, FARELERİ SU DOLU KÜVETE ATTI

Korkunç vebayı durdurmak isteyen çiftçilerden biri olan New South Wales'in merkezindeki Dubbo'da yaşayan Sarah Pye isimli çiftçi, nakliye konteynerlerinden birinin içine bir rampa kurarak, fareleri büyük bir su küvetine düşmeye ve boğulmaya zorlayan bir tuzak kurdu.

Korkunç görüntüler Avustralya'daki veba salgınının ne derece ileri boyutta olduğunun çarpıcı videosu olarak sosyal medyada hızla yayıldı.

 

Tüyler ürperten görüntüler! Fareleri su dolu küvete attılar... ile ilgili etiketler salgın Avustralya kemirgen veba veba salgını fare

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.