Turşu tankında iğrenç görüntüler

Süt kazanı, döner paketleme derken şimdi de bir fabrikada turşu tankına giren bir işçinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Turşuların arasında dans ederken kameralara poz veren kişi, bir de el salladı.

Mide bulandıran görüntüler Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde kaydedildi.

Turşu fabrikasında çalışan bir kişi turşularla dolu tanka yarı çıplak bir şekilde girdi. Tankın içerisinde dans eden kişi, kameralara el salladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Mide bulandıran görüntülerin ortaya çıkmasının ardından sosyal medya ayaklandı. Kullanıcılar bu kişinin hangi fabrikada çalıştığının bulunmasını istedi.

Turşu tankında iğrenç görüntüler

NE OLMUŞTU?

Daha önce de süt fabrikasında çalışan işçilerin süt kazanı içinde banyo yaptığı, döner fabrikasında çalışan işçilerin ise sağlıksız koşullarda dönerleri paketlediği görüntüler sosyal medyada yayınlanmış ve infial yaratmıştı.

Turşu tankında iğrenç görüntüler ile ilgili etiketler Şanlıurfa Fabrika video turşu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.