TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sonuçları açıklandı! İşte TUS sonuç sorgulama ekranı!

2022-TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sınav sonuçları açıklandı. Adaylar sonuçlara ÖSYM’nin sonuç sorgulama sayfası üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler. İşte, TUSS 2022 sınav sonuç sorgulama ekranı! Ayrıntılar haberimizde...

Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Araştırma Hastanelerinde ve üniversitelerin tıp fakültelerinde tıpta uzmanlık eğitimi görmek isteyen adayları seçmek için uygulanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı. Bugün, adayların heyecanla beklediği TUS sınav sonuçları açıklandı. İşte, TUSS 2022 sınav sonuç sorgulama ekranı! Detaylar haberimizde...

TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sonuçları açıklandı! İşte TUS sonuç sorgulama ekranı!

06 Mart 2022 tarihinde uygulanan Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (2022-TUS 1. Dönem) ve Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavına (2022-STS Tıp Doktorluğu 1. Dönem) ait değerlendirme işlemleri tamamlandı.

TUS (TIPTA UZMANLIK) SINAV SONUÇLARINA BURAYA TIKLAYARAK ULAŞABİLİRSİNİZ

Adaylar, sınav sonuçlarına 31 Mart 2022 tarihinden itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler.

 

TUS (Tıpta Uzmanlık Sınavı) sonuçları açıklandı! İşte TUS sonuç sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler ÖSYM tus
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.