'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? Oyuncuları kimler?

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' isimli bir sinema filmi çekeceğini duyurdu. Vatandaşlar 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? ‘Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı‘ oyuncuları kimler?

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' isimli bir sinema filmi çekeceğini duyurdu. Vatandaşlar 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki 'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? ‘Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı‘ oyuncuları kimler?

Diriliş Ertuğrul dizisiyle büyük bir başarı yakalayan ve yeni sezonda Diriliş Osman ile aynı başarıyı sürdürmeyi hedefleyen yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ, Twitter'dan sinema filminin senaryo kitapçığının fotoğrafını paylaştı.

'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? Oyuncuları kimler?

TÜRKLER GELİYOR!

"Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı" isimli filmin senaristliğini Mehmet Bozdağ ve Atilla Engin üstlenirken, yönetmeni ise Kamil Aydın olacak.

Bozdağ filmi, "Yeni filmimiz.. Sefer bizden zafer Allah’tan!" notuyla duyururken, filmde hangi dönemin işleneceği ve konusunun ne olduğu konusunda herhangi bir bilgi paylaşmadı.

'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? - Resim : 2

MEHMET BOZDAĞ KİMDİR?

Mehmet Bozdağ, 1 Ocak 1983 tarihinde Kayseri'de doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede Sosyoloji Bölümü'nde tamamlamıştır.

Bozdağ, tarih çalışmalarına 2004 senesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın “Doğumunun Yüzüncü Yılında Necip Fazıl Kısakürek” isimli arşiv çalışmasıyla başlamıştır.

2009'da “Miray Film” isimli yapım şirketiyle “Kardeş Şehirler” ve “Son Rüya” isimli TRT belgesellerinde senaristlik yapmıştır.

Son zamanların en popüler dizisi Diriliş Ertuğrul'un hem senarist hem de yapımcısıdır.

'Türkler Geliyor! Adaletin Kılıcı' filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler Diriliş Ertuğrul Türk Sinema film oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.