A Milli Takım Rusya'yı hiç mağlup edemedi

Rusya'ya ilk kez ilk kez 20 Nisan 1994'te Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan hazırlık maçında karşı karşıya gelen A Milli Takım, rakibini o gün bugündür yenemiyor. Ay-yıldızlılar, Rusya ile daha önce oynadığı 7 maçın hiçbirinde galip gelemedi.

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 5. maçında yarın sahasında konuk edeceği Rusya ile tarihinde 8. kez karşı karşıya geliyor. Ay-yıldızlılar, Rusya ile daha önce oynadığı 7 maçın hiçbirinde galip gelemedi. 7 maçın 4'ünü kaybeden Türkiye, 3 kez de rakibiyle berabere kaldı. Bu maçlarda 3 gol atan A Milli Takım, kalesinde 8 gol gördü. 

İki ülke son olarak, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 3. maçında 11 Ekim 2020'de Moskova'da karşı karşıya geldi. Rusya ve Türkiye arasındaki müsabaka, 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Ev sahibinin 28. dakikada Anton Miranchuk ile attığı gole ay-yıldızlı ekip, 62. dakikada Kenan Karaman ile yanıt verdi. 

Türkiye, SSCB döneminde rakibiyle yaptığı 15 maçın 12'sini kaybetti, 3'ünü kazanmıştı.

A Milli Takım Rusya'yı hiç mağlup edemedi ile ilgili etiketler Şenol Güneş Rusya A Milli Takım uefa uluslar ligi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.