Türkiye onları konuşuyor: Tatlı arabası devrilen kardeşlere yapılan jest yeniden gündem oldu!

Adana'da geçtiğimiz yıllarda kaydedilen iç ısıtan bir görüntü yeniden gündeme geldi. Videoda tatlı satmaya giderken araçları devrilen iki kardeşin yardımına yoldan geçen geçen vatandaşların yetiştiği görülüyor. Yardımsever vatandaşlar önce devrilen tatlı arabasını kaldırıyor ardından tüm tatlıları satın alıyor. İşte izlerken gözyaşlarınızı tutmakta zorlanacağınız o merhamet dolu anlar...

Sosyal medyada, Adana'da geçtiğimiz yıl yaşanan bir olay yeniden gündeme geldi. 

Adana'da iki kardeşin tatlı aracının devrilmesinden sonra yaşananlar, bir kez daha vatandaşların en çok etkileşime girdiği videolardan biri oldu.

TATLI SATMAYA GİDEN KARDEŞLERİN ARACI DEVRİLDİ

Söz konusu videoda, Adanalı iki kardeş yer alıyor. Kardeşler, tatlı satmaya gittikleri sırada araçları devriliyor ve tatlılar yere dağılıyor. İki kardeşin çaresizlik anları da anbean vatandaşların telefon cep kamerasına yansıyor.

 

YARDIMSEVER ADANALILAR, ÖNCE ARABAYI KALDIRDI SONRA TATLILARI SATIN ALDI

Ancak asıl olay, bu dakikadan sonra gerçekleşiyor. Kardeşlerin araçlarının devrildiğini gören Adanalı vatandaşlar, araçlarını durdurarak hemen kardeşlerin yanına koşuyor. Önce tatlı arabasını kaldıran vatandaşlar, daha sonra tatlıları satın alıyor. Video, kısa süre içerisinde yeniden büyük etkileşim aldı.

Türkiye onları konuşuyor: Tatlı arabası devrilen kardeşlere yapılan jest yeniden gündem oldu! ile ilgili etiketler Adana video Sosyal Medya tatlıcı araba jest

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.